Παναχαϊκή: Υπέρ Κατσουράνη – Λουμπαρδέα ο Δρόσος

Με τοποθέτηση του ο Δημήτρης Δρόσος τάχθηκε υπέρ της κίνησης Κατσουράνη – Λουμπαρδέα λέγοντας πως είναι η καλύτερη λύση για να μην καταλήξει η ομάδα στην πλευρά του Πέτρου Σταθάκη και των Αμερικανών επιχειρηματιών.

Αναλυτικά:

«H Πάτρα πρέπει και μπορεί να πάρει την ομάδα στα χέρια της

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην ομάδα μας, ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ πλήρως την απόφαση της Union1891 να ΜΗΝ καταθέσει καμία πρόταση τελικά αφού είχαμε καταλάβει πολύ έγκαιρα τι παιχνίδια παίζονται.

Για άλλη μια φορά οι εξελίξεις μας δικαιώνουν απόλυτα.

Η Παναχαϊκή δεν xρειαζεται και δεν αντέχει σε καμία περίπτωση έναν νέο εμφύλιο ανάμεσα στους ανθρώπους που αποτελούν την Παναχαϊκή οικογένεια.

Είχαμε μιλήσει ανοιχτά για το πως κάποιοι εμπόδισαν την κατάθεση εγγυητικής εκ μέρους μας με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της αγαπημένης μας ομάδας.

Θα θυμίσουμε απλά στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας ότι αφού έγινε οριστικός ο υποβιβασμός της ομάδας μας η ερασιτεχνική με ανακοίνωση της έκανε πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να στείλει την πρόταση του έως το Σάββατο 7/8.

Ακολούθως όταν έγινε γνωστό ότι έχουμε επικοινωνία με διάφορους επιχειρηματίες της πόλης μας , με …έκτακτη συνεδρίαση της άλλαξε την ημέρα και όρισε σαν τελική μέρα υποδοχής προτάσεων την …Πεμπτη 5/7.

Η επίσημη δικαιολογία που δόθηκε για αυτήν την αλλαγή ήταν οτι …πρέπει να πληρωθεί το παράβολο των 800 ευρω για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής την Παρασκευή 6/7 …κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι σαφές γιατί άλλαξε η ημερομηνία και ποιος και γιατί ζήτησε να γίνει κάτι τέτοιο;

Εμεις είμαστε ενήμεροι για τις κινήσεις της πλευράς του Κώστα Κατσουράνη για εξεύρεση λύσης όπως και για την πρόταση του κ Παππά  η ερασιτεχνική Δεν είχε ακούσει και ενημερωθεί για τίποτα;

Και αν είχε ως προς τι η σπουδή να δοθεί η ομάδα τόσο βιαστικά και μάλιστα πριν …τελειώσει η αρχική ημερομηνία λήξης εκδήλωσης ενδιαφέροντος;

Όλοι ξέρουν ότι δεν έχουμε καμία επαφή και υπάρχουν μεγάλες διάφορες ανάμεσα σε μένα και τον κ Κατσουράνη, όμως εγώ δεν έχω μάθει να κρύβομαι και ποτέ δεν έβαλα το προσωπικό συμφέρον μου πάνω από την ομάδα.

Θεωρώ ότι η πρόταση των κ Κατσουρανη / Λουμπαρδεα με οποίους Πατρινούς επιχειρηματίες καταφέρουν να έχουν μαζί τους είναι έτη φωτός μπροστά σε προοπτική από την οποία πρόταση μπορούν να βάλουν στο τραπέζι κάποιοι άγνωστοι αμερικανοί .

Την πρώτη πρόταση θα την αγκαλιάσει η Πάτρα άρα θα έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας ενω την δεύτερη δεν θα την δεχθεί ποτέ άρα θα αποτύχει με μαθηματική ακρίβεια.

Επιπλέων θεωρώ ότι και ο κύριος Κατσουρανης έχει μάθει από τα λάθη που έγιναν την πρώτη φορά αλλά και ο κ Λουμπαρδεας θα είναι πιο έτοιμος και υποψιασμένος για τον ρόλο του όποτε είμαι σίγουρος ότι θα εμφανιστούν πολύ καλύτεροι αυτήν την φορά .

Για αυτό Καλώ την πλευρά του κ Σταθακη να διευκολύνει την κατάσταση και να αποσύρει οικειοθελώς την πρόταση του αφού ακόμη και αν πάρει την υπογραφή της ερασιτεχνικής δεν θα πάρει την αποδοχή της πόλης και των φιλάθλων και την ερασιτεχνική να αφήσει αγκυλώσεις και τυπικότητες και να πράξει τα δέοντα επιλέγοντας μια Πατρινή λύση που θα συσπειρώσει δίπλα της θεσμούς, φορείς και φιλάθλους.

Ψαχναμε μια λύση που θα ενώσει και θα αποτελέσει βατήρα για μια νέα εκκίνηση στην ομάδα που αγαπάμε , τώρα την έχουμε με την πρόταση των κ Κατσουρανη / Λουμπαρδεα …ας μην αφήσουμε και αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Δημητρης Δροσος»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις