Ανακοίνωσε Δ.Ε. το η ομάδα μπάσκετ της Νίκης: Για 7η χρονιά επικεφαλής ο Τουτουντζόγλου

Τη σύσταση της νέας Δ.Ε. ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Για 7η συνεχή χρονιά η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης θα πορευτεί με επικεφαλής τον επικεφαλής τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου.

Η ανακοίνωση:

ΣΥΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ Δ.Ε. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ
Με επικεφαλής τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου θα πορευτεί για 7η συνεχή χρονιά η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.
Αναλυτικά τα μέλη της Δ.Ε.:
– Μπάμπης Τουτουντζόγλου
– Γιάννης Ζιάμας
– Νίκος Ζαμηλούδης
– Χρήστος Αθανασιάδης
– Δημήτρης Τσιόλκας
– Μιχάλης Τσιντσίνης
– Δημήτρης Μανώλης
– Μάνθος Μπάντελης
Σε ότι αφορά το ανδρικό τμήμα, σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα νεανικό ρόστερ με στόχο την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, παίζοντας ταυτόχρονα όμορφο μπάσκετ.
Ιδιαίτερη βάση για μια ακόμη χρονιά θα δοθεί στις υποδομές της Νίκης Βόλου, με το προπονητικό team της ανδρικής ομάδας να έχει ρόλο και άμεση σχέση με τις ακαδημίες, θα συνεχιστεί η Κ-21 με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ, ενώ μακροπρόθεσμος στόχος της Δ.Ε. είναι να στελεχώνεται ένα σημαντικό μέρος της ανδρικής ομάδας με αθλητές από τις υποδομές μας.
Όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν ο πρόεδρος της Δ.Ε., οι πόρτες είναι ανοικτές για οποιονδήποτε θέλει να ενισχύσει και να συνεισφέρει στην δύσκολη προσπάθεια μας για την αγαπημένη μας ομάδα και το καλό του Βολιώτικου Μπάσκετ.
Εντός της εβδομάδας θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με την στελέχωση του προπονητικού team και του roster της ανδρικής μας ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις