Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για Πύρασο

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Πύρασος.

Πρόκειται για τον αμυντικό Ραφαήλ Μιχόπουλο, τον επιθετικό Γιάννη Αραπίτσα και τον τερματοφύλακα Αποστόλη Κεφαλά.

Οι ανακοινώσεις:

«Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει με χαρά την προσθήκη στο ρόστερ της ομάδος μας του Ραφαήλ Μιχόπουλου.

24 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ/κεντρικός αμυντικός και έχει πολυετή παρουσία σε Πρωτεσίλαο Πτελεού, ΓΣ Αλμυρού και τα τελευταία τρία χρόνια στον Αίαντα Σούρπης. Ολοκλήρωσε τη σεζόν 2020-21 στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Αλμυρού όπου ήταν βασικός.

Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα.»

«Ανακοινώνεται πως παίκτης του Πυράσου είναι πλέον ο Γιάννης Αραπίτσας.

Κορυφαίος επιθετικός στην Α’ Τοπική Κατηγορία, έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων, Πρωτεσίλαο Πτελεού, ΓΣ Αλμυρού, Κ20 Ολυμπιακού Βόλου, Νίκη Βόλου, Φωκικό, Άνω Μερά Μυκόνου, Αχιλλέα Φαρσάλων, Αχιλλέα Αχιλλείου και από το καλοκαίρι του 2018, ανήκε στον Αίαντα Σούρπης. Ολοκλήρωσε τη σεζόν 2020-21 στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Αλμυρού όπου ήταν βασικός. Τα τελευταία τρία χρόνια σημείωσε 39 τέρματα σε 46 αγώνες στην Α’ ΕΠΣΘ, ένα εξ αυτών στη Ν. Αγχίαλο στο περασμένο πρωτάθλημα όταν πήρε την μπάλα από το κέντρο και ολοκλήρωσε μόνος τη φάση στέλνοντάς την στα δίχτυα.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλά γκολ με την Αργώ στο στήθος.»

«Παίκτης του Πυράσου είναι πλέον ο Αποστόλης Κεφαλάς, ο έμπειρος κι αξιόλογος τερματοφύλακας με τις δεκάδες συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες. 29 ετών, ξεκίνησε από την Ακαδημία της Νίκης, αγωνίστηκε στη συνέχεια με τον Ρήγα Φεραίο στην Δ’ Εθνική και στην Γ’ Εθνική κατηγορία, έπαιξε στον Ηρακλή Βόλου, στον Θησέα στη Γ’ και την Αγία Άννα. Στη φωτογραφία με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Μόσδρομο.

Καλωσήρθες Αποστόλη στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις