Στον Σαρακηνό Αραμπατζής και Ράπτης

Μετά την απόκτηση του Θράσου Βαλωτή, ο Σαρακηνός προχώρησε σε νέα μεταγραφική ενίσχυση κάνοντας δικούς του και τους Θανάση Αραμπατζή και Χάρη Ράπτη, οι οποίοι μετέχουν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Φασουράκη.

Ο 26χρονος Αραμπατζής είναι μεσοεπιθετικός. Έχει αγωνιστεί στην Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου, στην Α.Ε. Διμηνίου, στη γερμανική Έλτερσνορφ, στη Σκιάθο, ενώ την περίοδο 2015-16 στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ηρακλή Βόλου στην Α’ ΕΠΣΘ. Την επόμενη χρονιά πήγε στον Γ.Σ. Αλμυρού, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ. Την περίοδο 2017-18 με την φανέλα του Θησέα πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Ρήγα Φεραίο μετρώντας συνολικά 34 συμμετοχές και 14 γκολ.

Ο Ράπτης είναι 25 ετών και παίζει ως στόπερ ή δεξιός οπισθοφύλακας. Εδώ και μία πενταετία ανήκε στο δυναμικό του Ρήγα, έχοντας 17 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική τη διετία 2016-18. Την περίοδο 2018-19 ήταν ανενεργός και επανήλθε την επόμενη σεζόν με 15 αγώνες στο ενεργητικό του, ενώ έπαιξε και σε πέντε ματς της περσινής περιόδου που διεκόπη πρόωρα.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις