Βενετόπουλος στην τεχνική ηγεσία του ΟΥΚ Βόλου: “Ενίσχυση χωρίς να χαθεί η ταυτότητα”

Ο Νίκος Βενετόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους πολίστες που ανέδειξε ο χώρος τα τελευταία χρόνια και στη συνέχεια ομοσπονδιακός και σωματειακός προπονητής, θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας του Βόλου.

Η ομάδα του ΟΥΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο, ο οποίος στο παρελθόν είχε κλίσει την αγωνιστική του καριέρα στην Ομάδα του Βόλου.

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ του ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ αποφάσισε για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 την συνεργασία με τον Νίκο Βενετόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας υδατοσφαίρισης του συλλόγου. Το Δ.Σ εύχεται στο νέο προπονητή καλή επιτυχία!”

Στις πρώτες δηλώσεις του στο pisina.net ο Νίκος Βενετόπουλος υποστηρίζει ότι στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην Α1 κατηγορία και η διατήρηση της ταυτότητας της με την χρησιμοποίηση αρκετών παιδιών που κατάγονται από τον Βόλο και οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βενετόπουλου είναι οι κάτωθι:

«Ήταν πρόκληση για μένα ο Βόλος και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Ο.Υ.Κ που μου πρόσφεραν αυτή την ευκαιρία. Η ομάδα αποτελείται από νέα παιδιά, παιδιά από τον Βόλο που έχουν ταλέντο και όρεξη να αγωνιστούν για την ομάδα. Ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε με πολύ δουλειά να τον πετύχουμε. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα αλλά πάντα με γνώμονα να μην χαθεί η ταυτότητα της ομάδας και να πάρουν και ευκαιρίες και νεότεροι αθλητές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις