Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική Ποδόσφαιρο Super League 2 Βιδάλ και Μπενγκόα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Βιδάλ και Μπενγκόα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι ο Βραζιλιάνος μέσος Ιγκόρ Βιδάλ και ο Ισπανός μέσος Μάρτιν Μπενγκόα.

 

Η ανακοίνωση για Βιδάλ:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Higor Vidal. Ο Higor γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1996 στη Λοντρίνα της Βραζιλίας και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λοντρίνα, για να έρθει το 2016 στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Στους Ηπειρώτες έμεινε για μια τριετία, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Superleague. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Λιθουανία, όπου φόρεσε τη φανέλα της Ζαλγκίρις. Το 2020 μεταγράφηκε στη Χάποελ Πετάχ Τίκβα του Ισραήλ, όπου αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα.
Higor καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Η ανακοίνωση για Μπενγκόα:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Martín Bengoa Díez. O Martín γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου του 1994 στο Oxtandio της Ισπανίας και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Αθλέτικ Μπιλμπάο, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα. Το 2017 φόρεσε τη φανέλα της Ντεπορτίβο Φαμπρίλ. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Λεϊόα, ενώ το 2019 μετακόμισε στο Μαρόκο για λογαριασμό της Χοσεΐμα. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Ατλετίκ ντε Τετουάν, στην οποία και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.
Martín καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com