Μονόδρομος η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ μπροστά στο κοινό του σήμερα το βράδυ (20:00-OPEN) πρέπει να βρει τον τρόπο να περάσει. Μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο η Τούμπα ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό και με τη δύναμη της κερκίδας ο «Δικέφαλος» θα επιχειρήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 απέναντι στην Μποέμιανς και να συνεχίσει στα playoffs του Europa Conference League.

Στη μάχη της πρόκρισης οι «ασπρόμαυροι» θα χρειαστούν την αύρα της Τούμπας, απέναντι στους μαχητές από την Ιρλανδία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να παρουσιάζεται αισιόδοξος για την έκβαση της ρεβάνς. «Έχω μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα. Επαναλαμβάνω, το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάζει όλη την ανάλυση, αλλά χωρίς τα λάθη του πρώτου αγώνα και αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει να είμαστε στο γήπεδο θα πάρουμε την πρόκριση», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός, που απέφυγε τις τελευταίες ημέρες να ανοίξει τα χαρτιά του.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Δουβλίνο η «ασπρόμαυρη» ενδεκάδα, ενδεχομένως, να έχει κάποιες αλλαγές. Ο Γιασμίν Κούρτιτς, προφανώς, είναι σε θέση πλέον να βγάλει 90λεπτο και η μια σκέψη του Λουτσέσκου είναι η χρησιμοποίηση του Σλοβένου χαφ στον άξονα, αντί του Άντερσον Εσίτι, δίπλα στον Στέφαν Σβαμπ. Το συγκεκριμένο δίδυμο, Κούρτιτς-Σβαμπ, όσο διάστημα έπαιξε μαζί στο πρώτο παιχνίδι τα πήγε καλά.

Οι Ροντρίγκο Σοάρες και Νέλσον Ολιβέιρα πρόλαβαν και μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, οπότε είναι διαθέσιμοι και για το αρχικό σχήμα, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο επέστρεψε στην αποστολή, αλλά έχει κάνει μόλις μια προπόνηση με την ομάδα και το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει από τον πάγκο. Ο ίδιος, πάντως, χτες δήλωσε «έτοιμος εφόσον ο προπονητής θελήσει να με χρησιμοποιήσει». Ερωτηματικό παραμένει, επίσης, σε ποιον εκ των Καγκάβα – Μπίσεσβαρ δώσει ο Λουτσέσκου φανέλα βασικού στο «δέκα».

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης και μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα είναι οι Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης και Βιεϊρίνια. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Κούρτιτς, με τους Ζίβκοβιτς και Ελ Καντουρί στα πλάγια. Ο Μπίσεσβαρ αναμένεται να παίξει πίσω από τον Ολιβέιρα.

Οι Ιρλανδοί της Μποέμιανς πάτησαν χτες στην Τούμπα, ο Κιθ Λονγκ και οι παίκτες του ετοιμάζονται να παίξουν το «παιχνίδι της ζωής τους», καθώς σε περίπτωση πρόκρισης θα βρεθούν για πρώτη φορά στα playoffs ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα δούμε φίλους των «Bohs» στις κερκίδες μιας και η Ελληνική Αστυνομία έχει «ανάψει κόκκινο», λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις