«Του είπαν πως αν δεν λύσει τη συνεργασία με την Ξάνθη, θα του σπάσουν τα πόδια»

 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Εκπροσωπώ τον κ. Μυστακίδη. Με απόκρυψη τον πήραν τηλέφωνο και του είπαν να λύσει τη συνεργασία του με την Ξάνθη χωρίς μάλιστα να πάρει κάποια λεφτά και του τόνισαν ότι αν δεν το κάνει, θα του σπάσουν τα πόδια και θα του κάψουν το μαγαζί.

Την άλλη μέρα τον ξαναπήραν τηλέφωνο και του είπαν αν δεν υπογράψεις, θα έχεις πολλά μπλεξίματα. Δεν κατηγορούμε εμείς την ομάδα ή κανέναν εκπρόσωπο της Ξάνθης.

Εμείς από την πλευρά μας κάναμε καταγγελία στην ΕΠΟ και ενημερώσαμε τον ΠΣΑΠ. Εμείς περιμένουμε να μάθουμε τον αριθμό του τηλεφώνου και ο εισαγγελέας είναι ήδη ενήμερος για την υπόθεση. Ο Μυστακίδης με πήρε τρομοκρατημένος τηλέφωνο και μου ζήτησε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και του έδωσα το οκ για να γυρίσει.

Εμείς έχουμε την διάθεση να αποχωρήσουμε από τον σύλλογο και γίνονται όλα αυτά. Ο Μυστακίδης είχε κάνει συζήτηση για το πώς θα λυθεί η συνεργασία του με την Ξάνθη χθες το μεσημέρι και ξαφνικά το βράδυ έλαβε αυτό το τηλεφώνημα με τις απειλές.

Μετά ακολούθησε και η ανάρτηση του Τάτου. Ελπίζουμε να είναι κάποιος ανόητος που δεν έχει σχέση με την Ξάνθη. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να είναι κάποιος από την ομάδα».

Πηγή: Αθλητικό Metropolis 95,5 fm

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις