Βελτιωμένος Πανσερραϊκός, 3-1 σε φιλικό τον Πιερικό

Θετική ήταν η εικόνα του Πανσερραϊκού στο δεύτερο τεστ προετοιμασίας. Τα “λιοντάρια” έδειξαν βελτίωση σε σχέση με το φιλικό με το Σβορώνο και κέρδισαν με 3-1 τον Πιερικό (επίσης στο γήπεδο Σβορώνου).

Οι Σερραίοι, που δοκίμασαν τον Αντεμπαγί από την Κ19 της Γουότφορντ, άνοιξαν νωρίς το σκορ, με δράστη τον Παπαβασιλείου στο 15΄, μετά από ασίστ του Κασμερίδη.

Στο 10′ του δεύτερου μέρους ήρθε το 2-0 για τους “ερυθρόλευκους”, με σκόρερ τον Κόντσι, με απευθείας φάουλ. Από την ομάδα του Ζεράρ Σαραγόσα έλειψαν οι Ριβάλντο Κορέα και Κέισι Μέσι.

Στο 72′ ο Μαρκιόνι είχε δοκάρι σε σέντρα-σουτ, ενώ το 3-0 πέτυχε ο Σιδηρόπουλος με ωραίο βολ-πλανέ.

Η ομάδα της Κατερίνης μείωσε στο τελικό 3-1 στο 80′.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ράντος, Τοπαλίδης, Κόλα, Γιαλαμίδης, Χατζηδίμπας, Μαυρίδης, Καρανάτσιος, Ίτσιος, Φωκαϊδης, Δεμηρτζόγλου και ένας δοκιμαζόμενος. Έπαιξαν και οι Γαλάνης, Δημηνάς, Τσενικλής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης (46’ Κατσίκας), Ζέρης(60’ Αντωνίου), Κασμερίδης (60’ Σιδηρόπουλος), Γιανναράκης (30’ Μαρκιόνι, 75’ Μασκανάκης), Πίντο (60’ Σοφιανός), Τσιμίκας (46’ Κρητικός), Όλσι (46’ Αντεμπαγί), Ανάκογλου (46’ Κόντσι), Κανίς (46’ Φουάσης), Έππας (46’ Φουάσης), Παπαβασιλείου (60′ Θεοδωρίδης).

SoccerPractor

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις