Ηττήθηκε η Ξάνθη στο πρώτο φιλικό

Το πρώτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έδωσε ο ΑΟ Ξάνθη. Στο Πράβετς η ομάδα του Τζέιμι Μόνροι γνώρισε την ήττα από μία ομάδα και πιο έτοιμη αλλά και ανώτερης κατηγορίας (Α’ Βουλγαρίας) με σκορ 2-0.

Οι Βούλγαροι σχετικά νωρίς πήραν το προβάδισμα και παρά την προσπάθεια της ξανθιώτικης ομάδας δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος.

Μετά τις διαδοχικές διπλές προπονήσεις ο Τζέιμι Μονρόι και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δώσουν αγωνιστικό χρόνο στους ποδοσφαιριστές τους και οι τελευταίοι να δείξουν κάποια από τα πράγματα που έχουν δουλέψει όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η αρχική 11άδα του ΑΟΞ είχε τρεις στόπερ και αποτελούνταν από τους Γιακουμή (τ/φ), Μιχαήλ, Παπάζογλου, Μπάτζιο, Δεληγιαννίδη, Ουνγιαλίδη, Θυμιάνη, Τσέλιο, Κρητικό, Μονρόζ, Άνταμ.

Κατά την διάρκεια του αγώνα έπαιξαν και οι Χαλήλ Ιμπράμ, Φαζός, Πλατέλλας, Δημητριάδης, Δόρης, Μόνχε, Διαμαντόπουλος αλλά και οι Ζάντερ Σαντάνα – Ηλίας Πολίμος.

Οι δύο τελευταίοι συμμετέχουν στην προετοιμασία της ομάδας στο Pravets και μετά την επιστροφή στην Ξάνθη θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

Ο ΑΟΞ ήταν από τις πρώτες ομάδες που ξεκίνησαν προετοιμασία για τη νέα Superleague 2 και μετά από 25 μέρες δουλειάς προπονήσεων, το απόγευμα της Πέμπτης ήρθε η στιγμή για τις πρώτες ποδοσφαιρικές εμπειρίες μιας νέας ομάδας.

Πηγή: xanthi-sport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις