Α. Μαζιώτης: Σκαλοπάτι για την καριέρα μου ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Στην Πρέβεζα και πιο συγκεκριμένα στον Εθνικό Φιλιππιάδας συνεχίζει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Μαζιώτης. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται πλέον στο δεύτερο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, μίλησε για το νέο δρόμο, που ανοίγεται μπροστά του, με τη μεταγραφή του στην ομάδα της Φιλιππιάδας. Αναλυτικά η συνέντευξη του Μαζιώτη στο sportime24.gr:

Γιατί επέλεξες να έρθεις στον Εθνικό Φιλιππιάδας;

«Επέλεξα να έρθω στον Εθνικό Φιλιππιάδας διότι είναι μια ιστορική ομάδα και πιστεύω πως θα είναι ένα σκαλοπάτι για την καριέρα μου».

Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα;

«Για τη νέα μου ομάδα γνωρίζω πως είναι απόλυτα υγιής σαν σωματείο κι πως είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ηπείρου».

Είσαι 20 χρονών. Έχεις ακόμη μπροστά σου πολλά χρόνια μπάλας. Πιστεύεις ότι ο ερχομός σου εδώ θα σε βοηθήσει να αναδείξεις το ταλέντο σου και αν πιστεύεις ότι μπορεί να είναι ένα σκαλοπάτι για την καριέρα σου ο Εθνικός Φιλιππιάδας μελλοντικά;

«Παρόλο το νεαρό της ηλικίας μου και έχοντας παραστάσεις από τη Football League πιστεύω πως μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της καινούριας μου ομάδας και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και σίγουρα μέσα από την επιτυχία της ομάδας θα διακριθώ κι εγώ».

Είχες προτάσεις και από άλλες ομάδες. Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να έρθεις στη Φιλιππιάδα και ποιοι ήταν οι στόχοι που έθεσες με τον ερχομό σου εδώ;

«Η αλήθεια είναι πως είχα αρκετές προτάσεις, αλλά ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Eθνικού με έπεισαν να έρθω στην ομάδα. Κύριος στόχος μου όπως σας είπα και πριν είναι να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ κι αυτό θα γίνει μέσα από σκληρή δουλειά μαζί με τους καινούριους μου συμπαίκτες».

Την Κυριακή, ο Εθνικός Φιλιππιάδας δίνει ένα πολύ δυνατό ματς απέναντι στην ΑΕ Φαρκαδόνας. Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς εφόσον σε επιλέξει ο προπονητής σου;

«Από τη πλευρά μου αισθάνομαι έτοιμος να αγωνιστώ εφόσον με επιλέξει ο προπονητής μου και να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Τι θέλεις να πεις στους φιλάθλους της Φιλιππιάδας;

«Στους φιλάθλους του Εθνικού Φιλιππιάδας θα ήθελα να πω πως τους χρειαζόμαστε και πρέπει να είναι δίπλα μας στη προσπάθεια που κάνουμε για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις