Τρεις παίκτες απέκτησε ο Θεσπρωτός

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ανακοίνωσε ο Θεσπρωτός, που απέκτησε τους Βασιλάκη, Παππά και Στεργίου.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση τριών παικτών, οι οποίοι εντάσσονται στην ομάδα μας ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Ο 21χρονος (12/1/2000) Σπύρος Βασιλάκης, είναι κεντρικός αμυντικός ο οποίος ξεκίνησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο νεαρός στόπερ, είναι γνώριμος στους θεσπρωτούς φιλάθλους από την πολύ καλή σεζόν που είχε με το Σούλι Παραμυθιάς στη Γ΄ Εθνική, ενώ πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα του 5ου ομίλου με τον ΠΑΣ Αχέρων.

Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παππάς, επιστρέφει στον Θεσπρωτό μετά από μια επιτυχημένη διετία φορώντας τα γάντια στον σύλλογό μας (2016-18). Ο 24χρονος (12/6/1997) γκολκίπερ ξεκίνησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μετά τη θητεία του στην ομάδα μας υπερασπίστηκε τις εστίες των ΑΕ Καραϊσκάκη και Αναγέννησης Άρτας.

Ο Κωνσταντίνος Στεργίου είναι φέρελπις κεντρικός μέσος με πλούσιο βιογραφικό παρότι 20 ετών (23/3/2001). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κρόνο Αργυράδων, Ατρόμητο Κ17, ΑΟΚ Κέρκυρα, Θιναλιακό, Βολίδα ενώ η πιο πρόσφατη ομάδα του ήταν ο Αίας Σαλαμίνας.
Ευχόμαστε και στους τρεις σας υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις