Ο Ισπανός Λούκας Κογιέτα στα Χανιά

Στη μεταγραφή του Λούκας Γκαστόν Κογιέτε προχώρησε η ΠΑΕ Χανιά με τον 23χρονο να αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ.

Πέρσι αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική της Ισπανίας. Παράλληλα, η ομάδα ανακοίνωσε και νέο προπονητή φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Lucas Gaston Coyette (Λούκας Γκαστόν Κογιέτε).

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
Είναι γεννημένος στις 28 Μαρτίου 1998 στη Μαδρίτη από Αργεντινούς γονείς και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στην Αρσεναλ Σαραντί, όπου έμεινε μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Επόμενος σταθμός του ήταν η Ντεφένσα Χουστίσια, επίσης ομάδα της Αργεντινής. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Segunda Division B της Ισπανίας με τη φανέλα της Λόρκα, καταγράφοντας 18 συμμετοχές.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στα Χανιά, έχω μάθει τα καλύτερα για την ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους μας και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και μία καλή χρονιά».

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Σιμήτη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή φυσικής κατάστασης.
Για δύο σεζόν ήταν στο προπονητικό επιτελείο του ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εθνικό Γιαννιτσών και ΠΑΟ Βάρδας.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις