Πολλά τα κενά στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου

Πολλά είναι τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου σε πολλές θέσεις, με τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» να επιδιώκουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, ενίσχυσης της ομάδας.

Για τη θέση του δεξιού μπακ, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Πολίτη. Όμως, φαίνεται η μεταγραφή αυτή να «ναυαγεί», αφού ο παίκτης εξακολουθεί να προπονείται με την ομάδα της Ηλιούπολης. Έτσι, πρέπει να αναζητηθεί ένας άλλος παίκτης για το δεξιό άκρο της άμυνας και αυτό φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης.

Φυσικά, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και σε άλλες θέσεις, όπως του τερματοφύλακα. Ο Ξενοδόχοφ έχει ανανεώσει, ενώ δεδομένη θεωρείται η παραμονή του Κωνσταντίνου. Πέρυσι υπήρχε στην ομάδα ο Λαδάς, που όμως δεν μετέχει στην προετοιμασία. Αν δεν μείνει, τότε θα πρέπει να βρεθεί ένας άλλος τερματοφύλακας. Κενά υπάρχουν και μεσοεπιθετικά, αφού οι παίκτες με εμπειρία δεν είναι πολλοί και θα είναι δύσκολο να σηκώσουν μόνοι όλο το βάρος.

Δεν αποκλείεται να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες από αυτούς που συνεχίζουν να δοκιμάζονται. Για παράδειγμα, ο Ντιαμπί από την Ακτή Ελεφαντοστού, δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Πρόκειται για ανασταλτικό χαφ, που τον έφερε στην Ελλάδα ο Αστέρας Τρίπολης. Μαζί με τον εξτρέμ Μπονανέμπα -που και αυτός δοκιμάζεται- έπαιζε στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις