Μετρά τις δυνάμεις του με Άρη απόψε ο Βόλος

Δυνατό τεστ περιμένει σήμερα τον Βόλο, ο οποίος κοντράρει τον ισχυρό Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 4.

Το τελευταίο του φιλικό -εφόσον η Σούπερ Λιγκ θα αρχίσει στις 22-23 Αυγούστου- δίνει σήμερα ο Βόλος. Στις 20.00 αντιμετωπίζει τον Άρη, ο οποίος πέρσι αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη τερματίζοντας στη 2η θέση της κανονικής περιόδου και στην 3η μετά την πραγματοποίηση των πλέι οφ.

Επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο δύσκολο θα είναι σήμερα το έργο της ομάδας του Γκιγέρμο Αμπασκάλ. Μάλιστα την αποστολή της δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο και οι απουσίες που έχουν προκύψει λόγω τραυματισμού.

Αμφίβολοι θεωρούνται οι Φάουστο Γκρίλο, Γιάκουμπ Κούζντρα και Σωτήρης Νίνης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό και ίσως η τεχνική ηγεσία δεν θελήσει να ρισκάρει πιθανή υποτροπή.

Αντίθετα χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι Άλεξ Σοάρες, Αντριέν Ρεγκατίν και Νικολάς Ορόζ. Οι τρεις νεοαποκτηθέντες χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους, ειδικότερα ο δεύτερος και ο τρίτος, προκειμένου να είναι έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Βόλου.

Οι παίκτες που βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Γκιγέρμο Αμπασκάλ είναι οι Μπόρις Κλέιμαν, Μάτιτς Κότνικ, Συμεών Παπαδόπουλος, Θανάσης Ακριβόπουλος, Κέβιν Ροσέρο, Ζαν Μπαριέντος, Ζουλιέν Μπαρτόλο, Πάολο Φερνάντες, Φράνκο Φεράρι, Φάουστο Γκρίλο, Λεβέντ Γκιουλέν, Σωτήρης Νίνης, Γιάκουμπ Κούζντρα, Παύλος Λογαράς, Εμιλιάνο Πουρίτα, Φράνκο Ρομέρο, Αλέξανδρος Τερεζίου, Θανάσης Τριανταφύλλου, Τάσος Τσοκάνης, Τομ Φαν Βέερτ, Καμίλ Βοϊτκόφσκι, Νικολάς Ορόζ, Αντριέν Ρεγκατίν, Ζαν Πιέρ Ρινέρ, Άλεξ Σοάρες, Δημήτρης Μεταξάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις