“Χορταστικό” θέαμα στο φιλικό Άρης-Βόλος στο “Κλ. Βικελίδης”

Χορταστική πρόβα τζενεράλε για Άρη και Βόλο, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το εντυπωσιακό 4-3 στο “Κλ. Βικελίδης”. Καλοί μεσοεπιθετικά οι γηπεδούχοι που όμως χάρισαν με ατομικά λάθη τρία γκολ στους φιλοξενούμενους. Ντεμπούτο για Λούμορ-Ιτούρμπε
Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η πρόβα τζενεράλε του Άρη, εν όψει πρωταθλήματος, κόντρα στο Βόλο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ναι μεν έδειξε τις αρετές που διαθέτει πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και χάνοντας τουλάχιστον άλλα τόσα αλλά ταυτόχρονα προβλημάτισε με τα λάθη στην άμυνα και τρία γκολ-δώρο στην ομάδα του Αμπασκάλ.

Ο Βόλος παρατάχθηκε με τερματοφύλακα τον Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Πουρίτα και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Γκιουλέν και Ρομέρο. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή ήταν Τσοκάνης (αμυντικός μέσος), Μπαριέντος και Φερνάντο, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Μπαρτόλο, Ρεγκατίν και Φαν Βέερτ.

Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα, έφταναν με ευκολία στην περιοχή του Βόλου και σχετικά νωρίς με τον Φαμπιάνο στο 20΄ από κόρνερ του Γκάμα και ένα ωραίο σουτ με το εξωτερικό φάλτσο από τον Μπερτόγλιο στο 27΄ πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων.

Κάπου εκεί όμως… χαλάρωσαν και ο ακίνδυνος μέχρι το 40΄ Βόλος εκμεταλλεύτηκε δυο ατομικά λάθη και μέσα σε τρία λεπτά έφερε το ματς στα ίσα. Στο 43΄ ο Πουρίτα βγήκε στην πλάτη του Λούμορ που τον… έχασε και με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, ενώ στο 45′ από λάθος πάσα του Ντένις ο Μπαρτόλο ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Άρης ανέκτησε γρήγορα το προβάδισμα με την έναρξη της επανάληψης με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Γκάμα που κέρδισε πέναλτι από τον Ρεγκατίν και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Στο 56΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Εντιαγέ από σέντρα του Μαντσίνι.

Τα αμυντικά λάθη των γηπεδούχων έδωσαν στο 80′ και ένα τρίτο γκολ με τον Σάκιτς να χάνει τον Μπαρτόλο που πάσαρε στον Τερεζίου για να ισοφαρίσει αυτός σε 3-3. Τη νίκη στο φινάλε πήρε όμως ο Αρης, χάρη σε ένα δεύτερο γκολ από την άσπρη βούλα που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ματίγια στο 90′.

ΑΡΗΣ: Ντένις, Σούντγκρεν (76΄Σάκιτς), Λούμορ (53΄ Γκάνεα), Μπεναλουάν (46΄ Δεληζήσης), Φαμπιάνο (82΄ Ασλανίδης), Εντιαγέ (69΄ Τζέγκο), Σάσα (85΄Ματίγια), Γκάμα (53΄ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (76΄ Ιτούρμπε), Γκαρσία (69΄ Χαιροβιτς), Μάνος (85΄ Ντουάρτε).
ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν (68΄ Κότνικ), Μπαριέντος (69΄ Νίνης), Μπαρτόλο, Φερνάντες (46΄ Βοιτκόφσκι), Φεράρι, Γκιουλέν (68΄ Γκρίλο), Πουρίτα (69΄ Κούζντρα), Ρεγκατίν (69΄ Τερεζίου), Ρομέρο (68΄ Ράινερ), Φαν Φέερτ (69. Ροσέρο), Τσοκάνης (69΄ Σοάρες).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις