Αναστόπουλος: Η Καλαμάτα θα ενισχυθεί εκεί που έχει ανάγκη

Στο Πήλιο χτίζεται η Καλαμάτα. Η μεσσηνιακή ομάδα βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή στο βουνό των Κενταύρων για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής στη Super League 2 και στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Η προετοιμασία πάει καλά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Αυτή την περίοδο δίνουμε έμφαση στη φυσική κατάσταση», λέει στην εφημερίδα «Ελευθερία» ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος μετά την περσινή κατάκτηση του τίτλου στον νότιο όμιλο της Football League συνεχίζει στον πάγκο, με σκοπό να σημειώσει νέες επιτυχίες.

Ο έμπειρος τεχνικός τονίζει ότι: «Δουλεύουμε σωστά και καλά, για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. (σ.σ. 26 Σεπτεμβρίου) Το ρόστερ δεν έχει ακόμα κλείσει και η ομάδα θα ενισχυθεί, εκεί που έχει ανάγκη».

Μέχρι σήμερα η Καλαμάτα έχει αποκτήσει εφτά ποδοσφαιριστές, κάνοντας την αρχή με τον μεσοεπιθετικό Νάνι. Ακολούθησαν οι Κόκκορης, Σκεντεράι, επίσης μεσοεπιθετικοί και ο Λουκίνας για τη θέση του φορ. Η επόμενη άφιξη ήταν ο Πολωνός γκολκίπερ Τόμας Κουτς και λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για το Πήλιο, υπέγραψαν ο Βραζιλιάνος μέσος Ματέους Αλες και ο Βέλγος αμυντικός Ντάνι Λουπάνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις