Ίντερ: Ανακοίνωσε Τζέκο και Ντάμφρις για αντικαταστάτες των Λουκάκου και Χακίμι

Έντιν Τζέκο και Ντένζελ Ντάμφρις ανακοινώθηκαν από την Ίντερ, η οποία θέλησε να καλύψει τα κενά των Ρομέλου Λουκάκου και Ασράφ Χακίμι.
Ο Βόσνιος επιθετικός Έντιν Τζέκο έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα μετά από έξι χρόνια, η οποία θα βάλει στα ταμεία της 1.500.000 του χρόνου εφόσον η Ίντερ βγει στο Champions League.

Ο 35χρονος διεθνής προέρχεται από μία κακή σεζόν με μόλις 7 γκολ στη Serie A, ωστόσο συνολικά σε αυτήν την 7ετία έχει 119 γκολ σε 260 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τους «τζιαλορόσι».

Ο Τζέκο έίχε ήδη παίξει σε φιλικό των πρωταθλητών Ιταλίας χωρίς να έχει ανακοινωθεί, πλέον όμως όλα τώρα τελείωσαν και τυπικά.

Από εκεί και πέρα η Ίντερ ανακοίνωσε και τον Ντένζελ Ντάμφρις. Η συμφωνία της ιταλικής ομάδας με την Αϊντχόφεν είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν στα 12.500.000 συν μπόνους για τον Ολλανδό δεξιό μπακ ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του στο Euro 2020.

Ο 25χρονος διεθνής φεύγει για πρώτη φορά εκτός συνόρων, παίζοντας στην Αϊντχόφεν στις προηγούμενες 3 σεζόν (124 παιχνίδια).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις