Προγνωστικά Στοιχήματος: Συνεχίζει το σερί η Γκαζελέκ

Παρασκευή σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα αποτελεί την καλύτερη δυνατή «προθέρμανση» ενόψει του Σαββατοκύριακου. Αρκετές οι επιλογές και έχουμε καταλήξει σε τέσσερις προτάσεις από το ποδόσφαιρο πρόγραμμα, ενώ από το… μενού δε λείπει και το μπάσκετ. Πάμε αμέσως να δούμε τα προγνωστικά του Betarades.gr!

Δε χάνει η Γκαζελέκ

Ξεκινάμε τα με το παιχνίδι της Α’ Γαλλίας, Ρεν – Γκαζελέκ, στο οποίο θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.03. Αυτό που είχαν υποψιαστεί άπαντες όταν ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ρολάν Κουρμπίς απ’ τη Ρεν σε θέση ειδικού συμβούλου, τελικά έγινε πραγματικότητα. Δεν πέρασε καλά-καλά ούτε μια εβδομάδα και ο πρόεδρος Ρουελό απομάκρυνε τον Φιλίπ Μοντανιέ έπειτα από 2,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο των γηπεδούχων για χάρη του… νεοφερμένου. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ μετά τον ντροπιαστικό εντός έδρας αποκλεισμό απ’ την Μπουργκ Περονάς στο Κύπελλο.

Σε σούπερ φόρμα η Γκαζελέκ, έχει ξεχάσει πως είναι να χάνει! Το περασμένο Σάββατο μπορεί να μην κέρδισε ένα θεωρητικά βατό ματς κόντρα στη Ρεμς εντός έδρας, αλλά παρά τη μειωμένη απόδοση της, δεν ηττήθηκε. Ήταν η 11η σερί αγωνιστική που δε χάνει η Γκαζελέκ, σ’ αυτό το σερί πήρε έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες, συνολικά 23 πόντους που την έχουν φέρει στην 13η θέση. Μεσοβδόμαδα έκανε πάρτι κόντρα στην Γκινγκάμπ εντός έδρας, σκόραρε 3 γκολ μέχρι το 48’ και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους «16».

Με τα γκολ στη Β’ Γαλλίας

Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10 στον αγώνα Μπουργκ Περονάς – Βαλενσιέν. Μια απ’ τις πιο «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της έγραψε η Μπουργκ Περονάς την περασμένη Τρίτη με την επική πρόκριση επί της Ρεν. Παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, έκανε ένα καταπληκτικό δεύτερο μέρος, σκόραρε τρεις φορές εκμεταλλευόμενη τις αμυντικές αδυναμίες του αντιπάλου και στο φινάλε πανηγύρισε μια σπουδαία επιτυχία, που ανεβάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα… ουράνια! Την περασμένη Παρασκευή απέτυχε στο εκτός έδρας δύσκολο τεστ με τη δεύτερη της βαθμολογίας της Ligue 2, Ντιζόν, απ’ την οποία ηττήθηκε πολύ εύκολα 3-0 και έτσι υποχώρησε στην 8η θέση. Να σημειωθεί, δε, ότι από 7/8 εντός έδρας G/G προέρχεται η Μπουργκ Περονάς σε όλες τις διοργανώσεις, τα 6 συνοδεύτηκαν από Over 2,5.

Επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της Βαλενσιέν θα κάνει σήμερα ο Φαρούκ Χατζίμπεγκιτς. Ο Βόσνιος προπονητής ήταν στις εξέδρες την περασμένη Δευτέρα και είδε τη νέα του ομάδα να επικρατεί με αγχωτικό τρόπο 2-1 εντός έδρας της Μετς, μια νίκη που χρειαζόταν όσο τίποτα άλλο. Δέχτηκε γκολ στα τελευταία 8/9 εκτός έδρας ματς για όλες τις διοργανώσεις η Βαλενσιέν. Περιμένουμε αρκετά τέρματα, λοιπόν, στο σημερινό αγώνα και θα πάμε με το Over.

«Τέλος» το σερί της Ος

Η επόμενη πρόταση έρχεται από τη Β’ Ολλανδίας και είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.02 στην αναμέτρηση Μάαστριχτ – Ος. Δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι που μετά από δύο σερί νίκες έχουν, πλέον τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Οι δύο από αυτές μάλιστα μέσα στο 2016. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έχασαν 2-0 από την Γιονγκ Αϊντχόφεν εκτός έδρας. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι διανύουν περίοδο φορμαρίσματος. Συγκεκριμένα, είναι αήττητοι σε 8 ματς πρωταθλήματος, με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, νίκησαν 2-1 τη δεύτερη της βαθμολογίας Φένλο εντός έδρας. Μέσα στο 2016 έχουν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Σήμερα, όμως, θεωρούμε ότι η Μάαστριχτ θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα βάλει τέλος στο σερί τις Ος.

Over στο «Μολινόν»

Τελευταία επιλογή από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.16 στον αγώνα της Α’ Ισπανίας ανάμεσα στη Σπόρτινγκ Χιχόν και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η γηπεδούχος Χιχόν θέλει να βάλει ένα «φρένο» στην κατηφορική της πορεία, με δεδομένο ότι έρχεται από ένα σερί πέντε κολλητών ηττών σε επίπεδο πρωταθλήματος. Την περασμένη Κυριακή έφυγε με πέντε γκολ στο… κεφάλι από το «Μπερναμπέου» και έχει υποχωρήσει στην προτελευταία θέση του πίνακα με 15 βαθμούς, στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας. Στο 2-0-2 το σερί στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Η Σοσιεδάδ, από την πλευρά της, καταφέρνει και παραμένει αήττητη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, έχοντας κερδίσει εντός έδρας τη Βαλένθια (2-0) και φέρνοντας ισοπαλίες με Βαγιεκάνο (2-2 εκτός) και Λα Κορούνια (1-1 εντός). Βέβαια, η νίκη επί της Βαλένθια είναι και η μοναδική της στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (1-4-2), ενώ παράλληλα παραμένει χωρίς τρίποντο στις τελευταίες πέντε εξόδους πρωταθλήματος (0-2-3). Περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα στηρίξουμε το Over.

Under στη Λιθουανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός, στον οποίο θα πάμε με το Under 148.5 πόντους σε απόδοση 1.87. Η μοναδική ομάδα του ομίλου F χωρίς νίκη είναι η Ζαλγκίρις και απόψε υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η Ζαλγκίρις έδειξε βελτίωση με τη Ρεάλ μετά τις δύο συντριβές από Λαμποράλ και Μπάμπεργκ, όμως έπειτα έπαιξε πολύ άσχημο μπάσκετ στο ντέρμπι με τη Λιέτουβος Ρίτας. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Λιθουανία με στόχο να «ρεφάρει» την ήττα από την Μπάμπεργκ και είναι «υποχρεωμένος» να το κάνει γιατί με τα χθεσινά αποτελέσματα, νίκη της Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη και νίκη της Λαμποράλ επί της ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και Λαμποράλ έχουν πάρει ένα καλό προβάδισμα για το μέλλον του στον όμιλο του «θανάτου». Ένας τρόπος υπάρχει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες και αυτός είναι να παίξει την γνωστή του άμυνα. Άλλωστε στην πρώτη φάση διέθετε την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης με 69 πόντους παθητικό ανά αγώνα και η Ζαλγκίρις παίζει αργά και σκοράρει δύσκολα, με εξαίρεση τον αγώνα με τη Ρεάλ που της επιτράπηκε από το άναρχο παιχνίδι των «Μαδριλένων». Επιλογή το Under 148.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις