Στοίχημα: Επιθέσεις “φωτιά” στη Γαλλία, “καλπάζει” η Τραμπζονσπόρ – δυάδα στο 3.93!

Έχει τη… χάρη του το κουπόνι της Δευτέρας (16/08), καθώς περιλαμβάνει ματς που ολοκληρώνουν αγωνιστικές σε πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη. Το Betarades.gr έχει κάνει έρευνα και εντόπισε δύο προγνωστικά με ιδιαίτερη αξία. Τα βρίσκετε, όπως και άλλα πολλά, στην πλατφόρμα του pamestoixima.gr. Θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από τη Γαλλία και την Τουρκία, τα οποία αναλύουμε ακριβώς παρακάτω.

Με τα γκολ στη Γαλλία

Η αρχή στις προτάσεις μας γίνεται από τη Γαλλία και τη δεύτερη κατηγορία της. Με την Οσέρ να δοκιμάζεται στις 21:45 στην έδρα της Παρί, για την 4η αγωνιστική.

Οι “Παριζιάνοι” ξεκίνησαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, έχοντας κάνει το απόλυτο των νικών στις πρώτες τρεις αναμετρήσεις τους. Συγκεκριμένα, επικράτησαν επί της Γκρενόμπλ (0-4), επί της Ντανκέρκ (2-1) και επί της Χάβρης (1-2). Διαθέτουν, μαζί με τη Τουλούζ, την καλύτερη επίθεση της λίγκας, έχοντας σημειώσει οχτώ τέρματα. Ακόμη, είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, καθώς κέρδισαν τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Οσέρ, που διατηρεί το αήττητό της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι στην Αζαξιό. Ενώ είχαν προηγηθεί δύο νίκες, με 2-1 στην έδρα της Αμιέν και με 3-0 επί της Γκρενόμπλ. Έχει σκοράρει στους εφτά από τους οχτώ πιο πρόσφατους αγώνες της, ενώ στους έξι εξ αυτών δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Οι δύο αντίπαλοι διανύουν περίοδο φόρμας και έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, ενώ σκοράρουν με ευκολία. Περιμένουμε να βρουν δίχτυα και στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους

Συνεχίζουμε στις σημερινές επιλογές μας με παιχνίδι πρεμιέρας στη Σούπερ Λιγκ της Τουρκίας. Για την 1η αγωνιστική, λοιπόν, Μαλάτιασπορ και Τραμπζονσπόρ συγκρούονται στις 19:15.

Η ομάδα του Ιρφάν Μπουζ προέρχεται από ισοπαλία χωρίς τέρματα στην πιο πρόσφατη φιλική αναμέτρηση με τη Μπασακσεχίρ. Είχε προηγηθεί η εντυπωσιακή εμφάνιση και η νίκη με 5-1 στην έδρα της Γκαζιαντέπ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τετ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ. Έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις τους δύο από τους τελευταίους έντεκα εντός έδρας αγώνες της. Και σε δύο, μάλιστα, κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα κατάφερε να πάρει τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, επικρατώντας με 4-3 στα πέναλτι επί της Μόλντε (σκορ κανονικής διάρκειας αγώνα 1-1). Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία (3-3) στο πρώτο παιχνίδι με τους Νορβηγούς. Πλέον, θα αγωνιστεί μεσοβδόμαδα κόντρα στην ισχυρή Ρόμα. Τα πήγε εξαιρετικά και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της, καθώς είχε απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, με 0-0 κόντρα στη Μπασακσεχίρ.

Η Τραμπζονσπόρ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της. Έτσι, μπορεί να περάσει από μια έδρα που δεν αποτελεί και “φόβητρο”. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.15.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις