«Υπάρχουν πολλά σπυριά στην ομάδα»

Άστραψε και βρόντηξε ο Αντιπρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα Χρήστος Λάλας με αφορμή την ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα, που τις τελευταίες ημέρες είχε ως αποτέλεσμα να διασυρθεί η ομάδα σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Χρήστος Λάλας παραχώρησε δήλωση στο Trikalascore, όπου συν τοις άλλοις φωτογραφίζει και τους “ηθικούς αυτουργούς” όλης αυτής της κατάστασης που μόνο ζημιά κάνει στον ΑΟ Τρίκαλα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λάλα:

«Τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια ο ΑΟΤ είχε πρόβλημα με όλους τους προέδρους που πέρασαν. Υπάρχουν πολλά σπυριά στην ομάδα αυτή. Μάλλον κάποιοι φοβούνται την εξέλιξη της ομάδας καθώς εάν έρθει αυτή, θα χάσουν πολλά προνόμια. Για το λόγο αυτό δημιουργούν πόλεμο και προβλήματα στην ομάδα και τους ενοχλεί που ο Α.Ο Τρίκαλα είναι καθαρός σε όλα.

Τους βόλευε τόσα χρόνια αυτή η βρωμιά που υπήρχε , γιατί έτσι επωφελούνταν και οι ίδιοι. Επειδή προσπαθούμε να καθαρίσουμε όλη αυτή την κατάσταση, προσπαθούν οι συγκεκριμένοι να δημιουργήσουν ρήξη μεταξύ των δύο μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι το τοπίο θα καθαρίσει πλήρως, όπως θα καθαρίσουν και όλα τα παράσιτα γύρω από την ομάδα.

Το ότι ο κ. Κοτσόβολος έγραψε κάτι στο προσωπικό του προφίλ δε σημαίνει ότι εκπροσωπεί την επίσημη θέση της ομάδας. Γράφτηκε από ένα συνεργάτη. Εξάλλου δημοκρατία έχουμε.

Θέλω να τονίσω ότι οι αποφάσεις της ΠΑΕ παίρνονται από τους μεγαλομετόχους και μόνο από εμάς. ‘Ολοι οι υπόλοιποι είναι υπάλληλοι.

‘Οσον αφορά το πανελλήνιο ρεζίλι που αναφέρουν κάποιοι, το δημιουργούν οι ίδιοι με τις ηλιθιότητες που γράφουν και όσα δημοσιεύουν στη συνέχεια δημοσιογράφοι της πλάκας εκτός Τρικάλων.

Κάποιοι φοβούνται την εξέλιξη του ΑΟ Τρίκαλα.

Δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα έχει μείνει πίσω και έχει να παίξει στα μεγάλα σαλόνια πάνω από 20 χρόνια.

Γιατί υπάρχουν προβληματικά σπυριά γύρω της».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις