Τίτλοι τέλους για Ολυμπιακό Βόλου

Μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί η 22α Ιανουαρίου 2016. Ο ιστορικός σύλλογος όχι μόνο δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, παρότι το ματς έχει οριστεί (ελάχιστοι ποδοσφαιριστές έχουν μείνει στην ομάδα μετά τις προσφυγές που κατέθεσαν), αλλά…

…αποχωρεί από το πρωτάθλημα, μη μπορώντας να σηκώσει το οικονομικό βάρος.
Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τα άτομα της νέας διοίκησης, που έκαναν μπροστά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για το σύλλογο, να μαζευτούν χρήματα για να πληρωθούν οι παίκτες, δεν μπόρεσε να βρεθεί λύση.
Το μεγαλύτερο, ωστόσο, πρόβλημα έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις σε ΙΚΑ και εφορία, οι οποίες χάθηκαν και θα πρέπει η ΠΑΕ να καταβάλει ένα σεβαστό ποσό της τάξης των 45.000 ευρώ για να μπορέσει να προωθήσει παίκτες από την ομάδα Κ19.
Οι παίκτες ειδοποιήθηκαν πως η ομάδα δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που καθημερινά προκύπτουν ολοένα και περισσότερα οικονομικά προβλήματα, τα οποία δεν μπορεί να σηκώσει η διοίκηση.
Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση, όπου θα μπουν και οι τίτλοι τέλους, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αποχωρεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να ξεκινά από το μηδέν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις