Ιστορική άνοδος στη Γ’ Εθνική μπάσκετ για την Αγριά B.C

Ιστορική μέρα σήμερα για την Αγριά, αφού μετά από απόφαση της ΕΟΚ η Αγριά B.C ανέρχεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Με χαρά ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί με σχετικό έγγραφο που απέστειλε η EOK στο σύλλογο μας να συμμετέχουμε την ερχόμενη χρονιά στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αν και η πρόσκληση έγινε αργά (10 Αυγούστου), το Δ.Σ έκρινε ότι είναι ευκαιρία η ομάδα μας να κάνει το άλμα στην επόμενη κατηγορία.

Στα τέσσερα χρόνια της ύπαρξη της ομάδας μας μέλημα μας ήταν πάντα να πρωταγωνιστούμε στα όρια του δυνατού αλλά ταυτόχρονα να εκπέμπουμε και μια οικονομική υγεία χωρίς να κάνουμε πράγματα που θα μάς μετέτρεπαν σε μια ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ που γρήγορα θα έσβηνε!

Με αυτές τις αρχές θα πορευτούμε και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ΕΘΝΙΚΗΣ! Ζητούμε την στήριξη των φιλάθλων και της πόλης μας που τη χρειαζόμαστε πλέον περισσότερο από ποτέ και είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα ανταποκριθούν σε αυτό το ιστορικό κάλεσμα!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ημέρα άλλωστε μόνο ως ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί για την ομάδα μας και την πόλη της ΑΓΡΙΑΣ!

Έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε για όλο αυτό που έχουμε μπροστά μας, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε πάντα με ΗΘΟΣ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι….”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις