Νίκη Β.: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ

Στην κυκλοφορία βγήκαν από χθες τα εισιτήρια διαρκείας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης, η οποία θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική. Η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής αναφέρει τα εξής:

Και τη φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας… Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, που θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η αγορά μιας κάρτας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον/στην κάτοχο να παρακολουθήσει τους εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Β’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος. Επίσης, ο/η κάτοχος της κάρτας θα μπορεί να παρακολουθεί δωρεάν και τους αγώνες της Κ-21 στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ. Η προσέλευση των φιλάθλων εντός γηπέδου θα γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει η πολιτεία και η διοργανώτρια αρχή.

Η τιμή της κάρτας ενίσχυσης (κατηγορία Blue) ορίζεται στα 50 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημους και φιλικούς), ενώ οι κάτοχοι της θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση στα κάτω διαζώματα του γηπέδου.

Επίσης, διατίθεται μικρότερος αριθμός καρτών κατηγορίας «Grey» με κόστος 30 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες από τα πάνω διαζώματα του γηπέδου.

Τέλος, υπάρχουν 20 κάρτες κατηγορίας «Gold» στην τιμή των 150 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια.

Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6980283394 (Αθανασιάδης Χρήστος), 6970359469 (Τσιόλκας Δημήτρης), 6947688550 (Τσιντσίνης Μιχάλης). Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…»

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις