Θέλει να αποκτήσει χημεία ο Βόλος

Ικανοποίηση και ενθαρρυντικά μηνύματα έχουν αφήσει τα φιλικά του Βόλου στους ανθρώπους του συλλόγου και στο τεχνικό επιτελείο και το ζητούμενο πλέον είναι να αποκτήσει η ομάδα την κατάλληλη ομοιογένεια.

Πάνω σε αυτό είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ συνεχίζει πλέον τις προπονήσεις έχοντας ουσιαστικά όλους τους παίκτες του ρόστερ διαθέσιμους, πλην φυσικά του Ριένστρα ο οποίος θα μείνει για τους επόμενους μήνες εκτός μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη. Κι αυτό διευκολύνει το έργο του Ισπανού τεχνικού στη συνοχή που θέλει να δώσει στο σύνολό του.

Στον Βόλο πλέον ετοιμάζονται για την έναρξη της σεζόν, η οποία βέβαια είναι πιθανό να πάρει αναβολή και να μην λάβει χώρα το προσεχές σαββατοκύριακο. Σε αυτό το ενδεχόμενο μένει να φανεί αν κλειστεί κάποιο ακόμα φιλικό, καθώς αυτό δεν είναι δεδομένο μιας και ο Βόλος έχει ήδη δώσει κοντά στα δέκα φιλικά τεστ.

Σε κάθε περίπτωση ο Αμπασκάλ έχει χρόνο μπροστά του ώστε να δουλέψει όλο και περισσότερο καθημερινά πάνω στη χημεία που θέλει να αποκτήσει ακόμα πιο πολύ το σύνολό του ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις