Δύο ακόμη παιχνίδια της Football League, ύποπτα χειραγώγησης

O χορός των ύποπτων αγώνων καλά κρατεί. Σύμφωνα με τις πειθαρχικές διώξεις που άσκησαν οι Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, Στέφανος Μπαξεβάνης, δύο ακόμη παιχνίδια κρίθηκαν ως ύποπτα χειραγώγησης. Αυτά είναι τα ματς Αχαρναϊκός – Ηρακλής (Κύπελλο Ελλάδος) και Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας (Football League)!

Το παιχνίδι Κυπέλλου είχε διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου στο Μενίδι και ο Γηραιός είχε επικρατήσει 2-0 με τέρματα των Πασά (38′), Περόνε (90′). Σε ό,τι αφορά αυτό της Football League, η Λαμία είχε επικρατήσει 2-1 με γκολ των Καραλή (18′), Σερζίνιο (88′ πέν.). Οι Θεσσαλοί είχαν προηγηθεί με τον Γκόλια (10′) και είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα (και δικαιολογημένα) για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος τους…

Οι ομάδες αυτές θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους και επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα. Αναλυτικά οι διώξεις:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός, Ηρακλής για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Ο κ. Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις