Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου ο Κουντουριώτης

Ο 23χρονος μέσος Χρήστος Κουντουριώτης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και τα δύο τελευταία χρονιά στη Σλοβακία, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου.

Είναι μια δύσκολη υπόθεση, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, ωστόσο, η διοίκηση της ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος Ευριπίδης Τσιμπανάκος, προσπαθούν να φέρουν τον παίκτη στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Κουντουριώτης αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, έφτασε να παίξει στην πρώτη ομάδα την περίοδο 2017-18, ενώ το καλοκαίρι του 2019 πήγε στην Σλοβακία και συγκεκριμένα στην Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, ομάδα της Α’ κατηγορίας, με μορφή δανεισμού από τους “πράσινους”.

Έκανε καλή χρονιά με την Ζέμπλιν με αποτέλεσμα να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό.

Με τη φανέλα της Ζέμπλιν την περίοδο 2019-20 ο Κουντουριώτης έπαιξε σε 21 ματς πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας ένα γκολ, καθώς και σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου με ένα γκολ επίσης. Την περσινή σεζόν ξεκίνησε στη Ζέμπλιν, φορώντας τη φανέλα της σε έξι αγώνες πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου, για να συνεχίσει στην Κόζιτσε, σύλλογο της Β’ κατηγορίας. Εκεί κατέγραψε 10 συμμετοχές και δύο τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και σε πέντε αγώνες Κυπέλλου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις