Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη σχολή ποδοσφαίρου Αγία Άννα

Μοιράσου το άρθρο

Η σχολή ποδοσφαίρου “Η Αγία Άννα” ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2021-22. Δίνοντας έμφαση στη ορθή εκγύμναση αλλά και στην κοινωνικοποίηση μέσω του αθλητισμού, οι υπεύθυνοι της σχολής φροντίζουν η τύχη των παιδιών να είναι στα χέρια αποκλειστικά καθηγητών φυσικής αγωγής (ειδικότητα στο ποδόσφαιρο) και διπλωματούχων προπονητών (UEFA A, B, C).

Η σχολή ποδοσφαίρου  συμβαδίζοντας με τα διεθνή προπονητικά-παιδαγωγικά πρότυπα νεαρών ποδοσφαιριστών εφαρμόζει και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά την παρουσία δύο προπονητών σε κάθε τμήμα (για μαθητές/αθλητές γεννημένους από το 2011έωςτο2016).

Την ευθύνη υλοποίησης των προπονητικών προγραμμάτων θα έχει ο Γρηγοριάδης Κώστας (κάτοχος διπλώματος UEFA B),  πλαισιωμένος από τους προπονητές: Αθανασιάδη Νίκο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA B), Καραλή Λεωνίδα (ΚΦΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA B),  Μπαλαμούτη Παναγιώτη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Αγραφιώτη Φώτη (κάτοχος διπλώματος UEFA B),  Πετσιμέρη Στέλιο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Καρανάσιο Κωνσταντίνο (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο), Λιάρο Κωνσταντίνο (κάτοχος διπλώματος UEFA B), Βέργο  Γιάννη (υποψήφιος κάτοχος διπλώματος UEFA C) και Τζοβάρα Αντώνη (ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο).

Επίσης -και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά- θα λειτουργήσει στη σχολή τμήμα εκπαίδευσης/εκμάθησης τερματοφυλάκων με υπεύθυνο τον προπονητή  κ. Γρηγοριάδη Κώστα (κάτοχος διπλώματος UEFA B και υποψήφιος κάτοχος διπλώματος UEFA Goalkeeper Β) αποκλειστικά για αθλητές της Αγίας Άννας.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης φροντίδας για τους αθλητές μας δίνουμε τη δυνατότητα -με την εγγραφή στη σχολή- καρδιολογικού ελέγχου στη συνεργαζόμενη  ιδιωτική γενική κλινική  “Άνασσα” (Βερναρδάκη και Ορφανοτροφείου, Βόλος).

Η διεύθυνση της σχολής θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών και στους τομείς της διατροφής, της ψυχολογίας και της αποκατάστασης συνεργάζεται με επιστημονικό προσωπικό αντίστοιχων ειδικοτήτων.
Η παρουσίαση των επιστημονικών συνεργατών καθώς και των προπονητών θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της σχολής (Olimpico Sport Club).

Εγγραφές καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00.

Θα λειτουργήσουν τμήματα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 15 ετών.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24210-91545 και 6977005782.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις