Έκανε το μεταγραφικό… μπαμ με Κουντουριώτη ο Ολυμπιακός Βόλου

«Τάραξε» τα νερά της Σούπερ Λιγκ 2 ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς η απόκτηση του Χρήστου Κουντουριώτη θεωρείται μεταγραφική… βόμβα, για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, σήμερα το απόγευμα ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τους “ερυθρόλευκους”.

Το goalpost.gr σας είχε ενημερώσει νωρίτερα πως ο Κουντουριώτης βρισκόταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο, επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει τα “ερυθρόλευκα”.

Ο Ολυμπιακός αποκτά έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, που έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και τα δύο τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με την Ζεμπλίν Μιχάλοβτσε και στην Κόζιτσε.

Ο Κουντουριώτης «διψά» να παίξει ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει τους στόχους του, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις