Έλληνας ο νέος προπονητής των Τρικάλων

Στην τελική ευθεία μπαίνει για τον ΑΟ Τρίκαλα το βασικό στάδιο προετοιμασίας , το οποίο διεξάγεται υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες στο Καρπενήσι.

Οι «κυανέρυθροι» όλες αυτές τις ημέρες κατάπιαν δεκάδες χιλιόμετρα, προκειμένου να έρθουν σιγά σιγά στο επιθυμητό επίπεδο, όσον αφορά τη φυσική τους κατάσταση, ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιριστές αρχίζουν να αποκτούν την απαιτούμενη ομοιογένεια.

Ο Λεωνίδας Μπίλης είναι εκείνος που προπονεί τους κυανέρυθρους, μετά την απόλυση του David Magrone.

Η διοίκηση τις τελευταίες ημέρες εστιάζει το ενδιαφέρον της στην εύρεση του επόμενου προπονητή, που θα είναι από την ελληνική αγορά.
Οι δύο μεγαλομέτοχοι Ηλίας Αιβάζογλου και Χρήστος Λάλας βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία για αυτό το θέμα, έχοντας ήδη απορρίψει κάποιες περιπτώσεις και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

‘Όπως και να έχει ο επόμενος τεχνικός θα πιάσει δουλειά μετά την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι και πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα.

Ερωτηματικό η παραμονή Μπίλη
‘Οσον αφορά το Λεωνίδα Μπίλη, θα λέγαμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή οι πιθανότητες να συνεχίσει στην ομάδα είναι μοιρασμένες.

Αρχικά υπήρξε μία σκέψη ο Μπίλης να συνεχίσει για ένα διάστημα να κοουτσάρει την ομάδα αλλά το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνθηκε στη συνέχεια.
Οπότε η έλευση του νέου προπονητή θα κρίνει το αν ο Μπίλης θα συνεχίσει ως βοηθός στην ομάδα.

Να σημειωθεί ότι άλλωστε είναι κάτοχος του απαιτούμενου διπλώματος UEFA Pro , με ότι συνεπάγεται αυτό.

Παράλληλα, φαίνεται ότι η δουλειά που έχει κάνει στο Καρπενήσι είναι αρκετά καλή και πιθανώς αυτό να μετρήσει θετικά και για τη συνέχεια.

Πηγή: trikalascore

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις