Ενισχύθηκε με Γκλαβίνη και Ζαλώνη το γυναικείο βόλεϊ του Ολυμπιακού Β.

Τις ταλαντούχες βολεϊμπολίστριες Γκλαβίνη και Ζαλώνη από τον Γ.Σ.Βόλου απέκτησε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, που φέτος έχει υψηλούς στόχους. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στο πλαίσιο του προγραμματισμού και του σχεδιασμού των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 ανακοινώνει την απόκτηση από τον Γ.Σ Βόλου δύο ταλαντούχων αθλητριών για  το τμήμα Βόλεϊ, της  Στεργιανής Γκλαβίνη  και της   Ειρήνης Ζαλώνη

Η  Στεργιανή Γκλαβίνη έχει γεννηθεί το 2004  έχει ύψος 1,70 και αγωνίζεται σαν  ακραία.  Η Στεργιανή προέρχεται από τις Ακαδημίες του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ συμμετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου και στο γυναικείο τμήμα, το δε ταλέντο της την έφερε και στα κλιμάκια της Ένωσης Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΚΕΛ)  όπου και συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία.  Χαρακτηριστικά της που την κάνουν να ξεχωρίζει  το μεγάλο άλμα και το αγωνιστικό της πάθος .

Η Ειρήνη Ζαλώνη έχει γεννηθεί επίσης το  2004 και αγωνίζεται στη   θέση της κεντρικής. Έχει  ύψος 1,84 . Η Ειρήνη συμμετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Γ Σ ΒΟΛΟΥ καθώς και στην γυναικεία ομάδα, όπως  και στα κλιμάκια της ΕΣΠΕΚΕΛ που αφορούσαν στην ηλικία της. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην θέση της κεντρικής. Η ικανότητα της στο Μπλοκ και το δυνατό χτύπημα από την θέση 3 την κάνουν να ξεχωρίζει.

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλωσορίζει τις δύο αθλήτριες στην οικογένεια του Συλλόγου και  ευχαριστεί την Διοίκηση και τους εφόρους του τμήματος Βόλεϊ του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ για την παραχώρηση των δύο αθλητριών.

Η ενίσχυση του τμήματος θα συνεχιστεί με την προσθήκη και νέων αθλητριών ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Το ΔΣ”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις