Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Α.Σ. Βόλος 2004

Άρχισε η διάθεση των καρτών διαρκείας του Α.Σ. Βόλος 2004, με τη διοίκηση να εκδίδει σχετική ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: «Σε κυκλοφορία είναι οι νέες κάρτες διαρκείας της ομάδας μας για τη σεζόν 2021-2022. Οι κάρτες κοστίζουν μόλις 10 ευρώ και αφορούν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών, αποτελώντας κυρίως οικονομική ενίσχυση προς τον σύλλογο.

Οι κάρτες είναι διαθέσιμες από όλα τα μέλη της διοίκησης και θα διατίθενται στους φίλους μας μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν με αίτημα τους στο inbox της σελίδας μας στο facebook. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας αλλά και όσους θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια να προμηθευτούν μια κάρτα και να βρεθούν με την έναρξη της σεζόν στο γήπεδο ενισχύοντας στα παιχνίδια τις παίκτριες μας…

Χορηγοί των φετινών καρτών διαρκείας είναι οι επιχειρήσεις: Bom Dia (είδη περιπτέρου-καφέ, 2ας Νοεμβρίου 123, τηλ. 2421038802) και Καραγιάννης Χαράλαμπος (ψύξη-κλιματισμός, τηλ. 6972289401)».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις