Άνθρακας ο εξ Αυστρίας θησαυρός για τον Ορφέα Ξάνθης!

Άνθρακας αποδείχθηκε τελικά ο εξ Αυστρίας θησαυρός για τον Ορφέα Ξάνθης. Οι άνθρωποι που εξέφρασαν την επιθυμία να αναλάβουν χρηματοδότες της όλης προσπάθειας και έκαναν επαφές με τον Μπάμπη Χατζημεστή, έδειξαν να αναλαμβάνουν το κόστος αλλά εν τέλει διαφώνησαν μαζί του στο διοικητικό κομμάτι.

Ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης είχε ξεκαθαρίσει ότι επιθυμία του ήταν, εφόσον βρεθεί επενδυτής, να παραμείνει για να βοηθήσει την προσπάθεια αλλά όχι με ρόλο που δεν θα του επέτρεπαν οι δυνάμεις του. Οι εξ Αυστρίας χρηματοδότες φέρονται να συμφωνούσαν να βάλουν σχεδόν 450 ζεστά χιλιάρικα για μετοχικό κεφάλαιο και εγγυητική, αλλά από εκεί και πέρα δεν έδιναν εγγυήσεις για την συνέχεια της ομάδας και ιδίως του ξανθιώτικου χαρακτήρα της.

Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο ο Χατζημεστής έλαβε την απόφαση να σταματήσουν οι συζητήσεις και οριστικά και αμετάκλητα ο πρωταθλητής Ορφέας Ξάνθης να λάβει ξανά μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο άλλωστε ήδη έχει δηλωθεί με αποτέλεσμα να έχει υπάρξει και η σχετική κλήρωση στο Κύπελλο Ελλάδος. Πάντως, επειδή πολλά ακούγονται, το φλερτ που υπήρξε ήταν υπαρκτό και οι ελπίδες που καλλιεργήθηκαν ήταν πραγματικές, αλλά εν τέλει αποδείχθηκαν φρούδες.

thrakisports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις