Πρεμιέρα κόντρα στη Βέροια για τους Δικηγόρους Βόλου

Στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων ρίχνεται σήμερα η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, η οποία αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Βέροιας και φιλοδοξεί να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα στην προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος, που θα φιλοξενηθεί φέτος στα γήπεδα της Χαλκίδας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00΄ και θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στο περυσινό πρωτάθλημα, με τους Βολιώτες να αποσπούν ισοπαλία στη Βέροια με σκορ 2-2 (Μόσχος, Αρβανιτόπουλος) και να επικρατούν με 2-0 εντός έδρας (Δανόπουλος, Λιβογιάννης).

Το συγκρότημα του Παντελή Βαρβέκη συμμετέχει στον 4ο όμιλο, στα πλαίσια του οποίου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες, εκτός από την ομάδα της Βέροιας, κατά σειρά τις ομάδες των Δικηγορικών Συλλόγων Γιαννιτσών, Κέρκυρας, Αγρινίου και Τρικάλων.

Στόχος των Βολιωτών δεν είναι άλλος από την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων και η συμμετοχή της ομάδας στην τελική φάση για τρίτη συνεχή χρονιά.

Από το ρόστερ των Δικηγόρων Βόλου ξεχωρίζουν αναμφισβήτητα δύο ονόματα. Το ένα είναι αυτό του Γιώργου Δανόπουλου, του Αργείου μεσοεπιθετικού του Πυράσου, ο οποίος κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, με 7 γκολ σε 3 αγώνες και έχει σκοράρει σε όλα τα ματς τελικής φάσης που αγωνίστηκε (2014 και 2015). Το άλλο είναι του Γιάννη Τσάτσου, ο οποίος έχει πολυετή παρουσία στα τοπικά πρωταθλήματα με την φανέλα της Δάφνης, όντας αναντικατάστατο στέλεχός της και με τα πληθωρικά του χαρίσματα προσδίδει ασφάλεια στην αμυντική γραμμή.

Το φετινό ρόστερ της ομάδας του Δ.Σ. Βόλου

Γιάννης Αρβανιτόπουλος, Απόλλων Βολιώτης, Χρήστος Γαλογαύρος, Ζήσης Γεωργαλιός, Κώστας Γούσης, Χρήστος Γούσιος, Γιώργος Δανόπουλος, Ιάσων Εμμανουηλίδης, Γιώργος Ζάχος, Θοδωρής Κανελλής, Αντώνης Κανταρτζής, Θοδωρής Καπάτος, Αντώνης Κασάπης, Γιάννης Λιβογιάννης, Στέργιος Λυμπερδόπουλος, Νίκος Μόσχος, Βασίλης Μπακαλιάνος, Στέργιος Μπατής, Αντώνης Μπουρτζής, Βαγγέλης Πέππας, Αποστόλης Ρηγόπουλος, Παναγιώτης Σαράφης, Γιώργος Σκαλίμης, Φώτης Σκυριανός, Λευτέρης Σολιδάκης, Γιάννης Τερλεξής, Βασίλης Τζαρτζάνης, Γιάννης Τσάτσος, Αποστόλης Τσιαμήτας, Δημήτρης Τσόπελας, Γιάννης Τσούκας.
Προπονητής: Παντελής Βαρβέκης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις