Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για αγόρια και κορίτσια 7-17 ετών. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Το σύνθημα προς την νεολαία που απευθύνει ο Ολυμπιακός Βόλου είναι

Μη σταματάς, να προσπαθείς, να ονειρεύεσαι, να θέλεις να φτάσεις ψηλότερα το βολιώτικο Μπάσκετ.

Έλα κι εσύ στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Γράψε κι εσύ το παιδί σου στις πρότυπες Ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου μας, σε κορίτσια και αγόρια, να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από κορυφαίους προπονητές.

Δυνάμωσε το μπάσκετ του Ολυμπιακού μας που έχει προσφέρει στον Βόλο μεγάλες διακρίσεις σε άντρες και γυναίκες

ΜΑΖΙ, ακολουθώντας το ένδοξο παρελθόν, να χτίσουμε ένα λαμπρό μέλλον στο μπάσκετ του συλλόγου μας.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού μας, η μόνη θεσσαλική ομάδα στο μπάσκετ που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος κι έχει φτάσει στις «16» κορυφαίες της Ευρώπης, «χτίζει»  την επόμενη μέρα, αναδεικνύοντας από τα σπλάχνα της τα νέα μεγάλα αστέρια του βολιώτικου μπάσκετ. Ήδη, η επί πέντε συνεχή χρόνια πρωταθλήτρια Μαγνησίας ομάδα των κορασίδων έχει άξιες εκπροσώπους της στα κλιμάκια των εθνικών ομάδων, ενώ από τις υποδομές του Ολυμπιακού μας, ξεπηδούν ολοένα και νέα ταλέντα.

Επίσης έχει ήδη ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την στελέχωση των υποδομών της αντρικής μας ομάδας, όπου από φέτος έφηβοι από τα σπλάχνα του συλλόγου μας, θα συμμετάσχουν στο ρόστερ της ομάδα μας, αποκτώντας εμπειρίες από το δύσκολο πρωτάθλημα της B’ Εθνικής.

Οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια 6-16 ετών στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού μας ξεκίνησαν. Οι γονείς μπορούν να απευθύνονται για να γράψουν τα παιδιά τους στους υπευθύνους: Κυριακόπουλο Κυριάκο τηλ 6944753405, Παπαθανασίου Ελένη 6945411031,  Μάνο Αντώνη τηλ 6974890112, Ιλτσογλου Θεόδωρο 6977141424 , Χρήστο Γκούμα 6987356017. Έλα μαζί μας στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού μας, έλα να μάθεις τα μυστικά του μπάσκετ από τους καλύτερους”.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις