Ακόμη τρεις προσθήκες στην “περιφέρεια” της Νίκης Βόλου

Τρεις ακόμη προσθήκες ανακοίνωσε το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Πρόκειται για τον 19χρονο playmaker Παναγιώτη Ζησόπουλο, για τον 25χρονο, επίσης, playmaker Μανώλη Σκουφεζή και τον 23χρονο power forward, Φώτη Ξενιτίδη.

Αναλυτικά:

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Παναγιώτη Ζησόπουλο για την ερχόμενη σεζόν.

Ο ταλαντούχος 19χρονος αθλητής (1.80), έχει καταγωγή από την Κατερίνη και είναι φοιτητής στον Βόλο. Αγωνίζεται κυρίως ως Play Maker, αλλά μπορεί με την ίδια ευχέρεια να παίξει και ως Shooting Guard.

Έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ στις αναπτυξιακές ηλικίες με τη φανέλα του Πιερικού – Αρχέλαου και έχει παίξει ισάριθμες φορές σε προκριματικά Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ έχει αναδειχθεί και mvp του Εφηβικού Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Την περσινή χρονιά ήταν στο roster του Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα της Α’2 Εθνικής Κατηγορίας.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

 

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΦΕΖΗΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Μανώλη Σκουφεζή για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 25χρονος αθλητής (1.88), έχει καταγωγή από την Ρόδο και αγωνίζεται στην θέση του Play Maker. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Κολοσσό Ρόδου.

Μετέπειτα αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη σε ομάδες της Γ’ Εθνικής όπως Μακεδονικός και Μακαμπή, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην ομάδα των Τιτάνων Παλαμά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΦΩΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Φώτη Ξενιτίδη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 23χρονος αθλητής (2.00), έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται κυρίως ως Power Forward.

Έχει παίξει μπάσκετ στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης πριν πάρει μεταγραφή στο Ανατόλια με το οποίο αγωνίστηκε 2 χρονιές στην Β’ Εθνική (2017-2019) και άλλη μια χρονιά στην Α2 (2019-2020).

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τη Δόξα Λευκάδας, ενώ στον μεταξύ μας αγώνα πέτυχε 17 πόντους με 3 τρίποντα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις