Παπακωνσταντίνου – Βενέτης για τα γενέθλια της Νίκης Βόλου: Στα 100 χρόνια εκεί που της αξίζει

Τις δικές τους ευχές, στο πλαίσιο των “γενεθλίων” της Νίκης Βόλου, ο οποία σήμερα (19/8) “κλείνει” τα 97 χρόνια ζωής, πραγματοποίησαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, και ο Α’ αντιπρόεδρος, Βασίλης Βενέτης.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε τα εξής:

“Χρόνια πολλά στην ομάδα μας, τη Νίκη Βόλου, και στον κόσμο της. Θέλω να ευχηθώ η ομάδα, χρόνο με το χρόνο, να προοδεύει όλο και περισσότερο και στα 100 της χρόνια, όλοι μαζί, ενωμένοι και συσπειρωμένοι, να τη φτάσουμε, όσο το δυνατόν ψηλότερα, εκεί που της αξίζει”.

Από την πλευρά του, ο κ. Βενέτης ευχήθηκε:

“Το να ευχηθώ “χρόνια πολλά” στην ομάδα μας, μία τέτοια μέρα, είναι περιττό. Τα χρόνια είναι πολλά και θα συνεχίσουν να είναι πολλά. Αυτό σημαίνει ομάδα, αυτό σημαίνει σύλλογος, η Νίκη Βόλου είναι ένα διαχρονικό κοινωνικό φαινόμενο. Πρεσβεύει τον αγώνα και, εν τέλει, τη νίκη μέσα από αυτόν. Εύχομαι η ομάδα μας, πέρα από τον ισχυρό κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα που έχει από τη δημιουργία της, να μπορέσει να πετύχει, στο μέλλον, και σημαντικές αθλητικές διακρίσεις που θα κάνουν χαρούμενο τον κόσμο της”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις