Επτά πρώην του Ηρακλή: Να μην πάρει από την ΕΕΑ πιστοποιητικό συμμετοχής

ΠΡΟΣ

ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΓΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

1.Του Στυλιανού ΗΛΙΑΔΗ,

2.Του Νικολάου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,

3.Του Victoras JACOB,

4.Tου Bogdan MARA,

5.Του Miguel Sebastian GARCIA,

6.Του Daniel SOARES,

7.Του Θωμά ΤΣΙΤΑ.

Κ Α Τ Α

Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την προσωρινή-προσχηματικη-εικονικη επωνυμία ”ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ” και την de facto επωνυμία “ΠΑΕ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ” που εδρεύει προσωρινά στην Τρίγλια Χαλκιδικής.

Όπως είναι γνωστό σε όλο το Πανελλήνιο, η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ποδοσφαιρικά υπάρχει από το 1908 και ουδέποτε έπαψε να υφίσταται παρά τους αλλεπάλληλους υποβιβασμούς σε ερασιτεχνικές κατηγορίες και τις συνακόλουθες επανιδρυσεις της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, είτε μέσω άλλου ΑΦΜ, είτε μέσω συγχωνεύσεων με άλλα σωματεία.

Όλοι οι αιτούντες υπήρξαμε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι την περίοδο 2011-2012, οπότε η ομάδα υποβιβάστηκε λόγω τιμωρίας της από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου.

Παρότι όμως όλοι μας δικαιωθήκαμε με σειρά τελεσίδικων διαιτητικών αποφάσεων από τα αρμόδια Διαιτητικά Όργανα της ΕΠΟ, ουδέποτε κατέστη δυνατή η εκτέλεση τους, επειδή το τότε νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο δεν το επέτρεπε σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Φυσικά όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε εγκαταλείψαμε τον νομικό αγώνα μας, είτε προσφεύγοντας στα πολιτικά δικαστήρια κατά των υπαιτίων φυσικών προσώπων, είτε απευθυνόμενοι στην ΕΠΟ με πλήθος εξώδικων και αιτήσεων. Συγχρόνως με αντίστοιχες αιτήσεις και καταγγελίες ζητήσαμε κατ’επαναληψη από την ΕΕΑ, είτε να μην χορηγήσει πιστοποιητικό στις διάφορες ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, είτε να διατάξει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής τους.ΕΠΕΙΔΗ δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανεβοκατέβαινε τις κατηγορίες καταδολιευοντας τις απαιτήσεις μας υπό την ανοχή των αρμοδίων οργάνων που ουδέποτε δέχθηκαν τις καταγγελίες μας.

ΕΠΕΙΔΗ και κατά την παρούσα χρονική συγκυρία οι διοικούντες την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καθ’ομολογιαν τους ενεργώντας εκ νέου καταδολιευτικα, μέσω παράνομης αγοραπωλησίας του ΑΦΜ της ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ, επιχειρούν να επανεισελθουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο επανιδρυοντας την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, αφού προηγουμένως εξαπατώντας τις πολιτειακές και ποδοσφαιρικές αρχές, υφαρπάξουν το απαιτούμενο πιστοποιητικο μεταμφιεσμένοι ως ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ!

ΕΠΕΙΔΗ πρόκειται κυριολεκτικά για ΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ, καθώς ενώπιον σας εμφανίζεται ως ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ για να αδειοδοτηθεί, ενώ στην πραγματικότητα καθημερινά εμφανίζεται ως ΗΡΑΚΛΗΣ ,με το ίδιο όνομα γραμμένο στις στολές και στα δελτία τύπου,με το ίδιο σήμα,τα ίδια χρώματα, την ίδια έδρα, το ίδιο ιδρυτικό σωματείο, τα ίδια γραφεία, το ίδιο βοηθητικό γήπεδο και πολλά ίδια πρόσωπα του παρελθόντος που επανενταχθησαν στον σύλλογο.

ΕΠΕΙΔΗ πλέον με το νέο νόμο ,τους νέους κανονισμούς αλλά και την πάγια νομολογία του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και του CAS ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ, καθώς συντρέχουν όλα τα απαιτούμενα κοινά νομικά, αθλητικά και οικονομικά κριτήρια μεταξύ της παλιάς και της υπό ίδρυση εταιρίας!

ΕΠΕΙΔΗ σύμφωνα με το νέο νόμο οι αποφάσεις των διαιτητικών επιτροπών της ΕΠΟ παράγουν αθλητικά εκτελεστούς τίτλους που υποχρεώνουν την ΕΕΑ, είτε να μην χορηγήσει το πιστοποιητικό, είτε να διατάξει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ.

ΕΠΕΙΔΗ βάσει των υπ.αριθμ.600-640-63-586-6503-598-663 /2011 αποφάσεων, πρέπει να μας καταβληθεί το 50% νομιμοτοκως των 91.600-287.014,36-276.453-220.210-157.400-169.300-8.238,80€ αντίστοιχα.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕΝα μην χορηγήσετε το πιστοποιητικό συμμετοχής για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην αιτουσα εμφανή και στην υποκρυπτομενη-αφανη ΠΑΕ, μέχρι να διακανονισει ή εξοφλήσει πλήρως κι ολοσχερώς τις απαιτήσεις μας.

ΑΘΗΝΑ 19.8.2021

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις