Εξελίξεις στα τηλεοπτικά της Σούπερ Λιγκ: Συμφωνία Αστέρα με NOVA

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών στα τηλεοπτικά της Super League. Ο Aστέρας Τρίπολης, σε  γνώση των υπόλοιπων πέντε ομάδων με τις οποίες διαπραγματεύονταν από κοινού, ήρθε σε επαφές με τη NOVA και φέρεται να συμφώνησε για δύο χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι προσχωρεί στο γκρουπ των ομάδων που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και είναι υπέρ της έγκρισης της προκήρυξης και της έναρξης τους πρωταθλήματος, οι οποίες γίνονται οκτώ.

Οι υπόλοιπες ομάδες (Παναιτωλικός, Ιωνικός, Βόλος, Λαμία και Απόλλων) μπορούν να προχωρήσουν σε συμφωνία με την Cosmote εφόσον διατηρήσει την πρόταση στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, αν διατηρηθεί η ίδια προσφορά που υπήρχε και με τον Αστέρα Τρίπολης στο «πακέτο». Τα συμβόλαια της Cosmote θα είναι διετούς διάρκειας. Παράλληλα, όπως προέκυψε από τη χθεσινή ΓΣ της Super League oι ομάδες είναι έτοιμες να συμφωνήσουν στην εφαρμογή της κεντρικής διαχείρισης από τη σεζόν 2023 – 24.

Ερωτηματικό παραμένει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει πρόταση γύρω στα 9 εκάτ. ευρώ από τη ΝΟVA.Eφόσον οι ομάδες μέχρι τη Δευτέρα υπογράψουν συμβόλαια και υπάρξει διευθέτηση στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης δεν αποκλείεται να εγκριθεί η προκήρυξη και να αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις