Καρέ μεταγραφών και μια ανανέωση στον Πιερικό

Μία ανανέωση και τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πιερικός.

Ο 28χρονος πλάγιος επιθετικός Κώστας Χαρτσιάς θα αγωνίζεται στον Πιερικό και τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα αποκτήθηκαν ο 25χρονος επιθετικός Αλέξανδρος Ζαφειράκης, ο 19χρονο επιθετικός χαφ Μπάμπης Μουρατίδης, ο 21χρονος αμυντικός χαφ Στάθης Καγκελίδης και ο 21χρονος τερματοφύλακας Γιάννης Ράντος

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν με χαρά και ικανοποίηση την ανανέωση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστής μας και την απόκτηση ακόμη τεσσάρων.

Ποδοσφαιριστής μας και φέτος στην SL2 θα είναι ο Κώστας Χαρτσιάς, που με την αγωνιστική του παρουσία, πρόσφερε τα μέγιστα την περασμένη περίοδο.

Υπόδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και χαρακτήρα!

Του ευχόμαστε να ζήσει νέες επιτυχίες με υγεία και το (Π) στο στήθος!

Αποκτήθηκε ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης (25 ετών, επιθετικός με πολλές εμπειρίες με τον Παναιγιάλειο, τον Αχαρναϊκό, την Επισκοπή κ.α.), ο Μπάμπης Μουρατίδης (19 ετών επιθετικός χαφ με μια γεμάτη χρονιά πέρσι στη FL με τον Απόλλων Πόντου), ο Στάθης Καγκελίδης (21 ετών αμυντικός χαφ από την δεύτερη ομάδα του Άρη) και ο τερματοφύλακας Γιάννης Ράντος, (21 ετών, γιός της μεγάλης δόξας του Πιερικού και του Ολυμπιακού, Αλέκου Ράντου).

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το (Π) στο στήθος!

Η ενίσχυση του ρόστερ θα συνεχιστεί με έτοιμους παίκτες, ενώ είμαστε σε αναμονή για την έλευση του επιθετικού της ομάδας μας Florentin Bouoli και ενός ακόμη 25χρονου κεντρικού αμυντικού από το Καμερούν. Η καθυστέρηση τους οφείλεται στην διαδικασία έκδοσης της βίζας τους, ώστε να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Τέλος, ο Πιερικός θα δώσει την Κυριακή στον Σβορώνο με τον τοπικό ΓΑΣ (18.00΄) το τελευταίο φιλικό του Αυγούστου επί Ελληνικού εδάφους, αφού την Δευτέρα (23/8) αναχωρεί για την Σερβία. Εκεί θα παραμείνει μέχρι 3 Σεπτεμβρίου, για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και φιλικά παιχνίδια με ομάδες της περιοχής.

Σημεία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, συνεχίζεται.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τις κάρτες σας από τα καταστήματα:

«ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ» Ι. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Φλέμινγκ 27 Κατερίνη

WASH OLYMPIC ΑΝΤΩΝΗΣ Πλυντήριο Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκης 91 Κατερίνη

Κυλικείο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης

Κυλικείο Β΄ΔΑΚ Κατερίνης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις