Υπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Παύλος Λογαράς

Ο Παύλος Λογαράς αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο, ωστόσο, τη φετινή σεζόν θα παραμείνει στον Βόλο ως δανεικός.

Ο Λογαράς γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 18 Ιουνίου 2002 και πέρυσι έπαιξε με τον Βόλο σε δύο αγώνες για τα πλέι άουτ (απέναντι σε Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο), συμπληρώνοντας 78 λεπτά συμμετοχής, ενώ ήταν στην αποστολή στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Παράλληλα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Κ19 του συλλόγου του Βόλου, όπου είχε πιο ενεργό ρόλο.

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο Παύλος Λογαράς θα ενταχθεί άμεσα στον «δικέφαλο του βορρά», προκειμένου να ενισχύσει τη Β’ ομάδα, η οποία φέτος θα συμμετάσχει στη νέα Σούπερ Λιγκ 2. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί, αφού η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ προβλέπει την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, αλλά με την προϋπόθεση ο 19χρονος στόπερ να παραμείνει στον Βόλο για φέτος με τη μορφή του δανεισμού. Από εκεί και πέρα, εφόσον όλα πάνε καλά, θα μεταπηδήσει στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2022.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις