Παίκτης του Πυράσου ο Κώστας Οικονόμου!

Την απόκτηση του Κώστα Οικονόμου ανακοίνωσε ο Πύρασος. Ο έμπειρος μέσος την τελευταία τετραετία αγωνιζόταν στον Θησέα Αγριάς, ενώ μετράει πάνω από 300 συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει μια πολύ σημαντική μεταγραφή με έναν ποδοσφαιριστή που έχει πάνω από 300 συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει …τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα. Τη φανέλα της ομάδας μας θα φοράει ο Κώστας Οικονόμου!!!

Η αξία του δεδομένη, αδιαμφισβήτητη και διαχρονική αφού σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε, διακρίθηκε. Στην πλούσια καριέρα του έχει παίξει σε Ολυμπιακό Βόλου σε τρεις θητείες, Νίκη Βόλου, Πανθυρεατικό, Εθνικό Κατερίνης, Πιερικό, Φωκικό, Εορδαϊκό, Βέροια, Πόντιους Κατερίνης, Τύρναβο, Ζάκυνθο, Αγροτικό Αστέρα, Αιγινιακό, Ρόδο μετρώντας 248 συμμετοχές και 24 γκολ σε Β’ και Γ’ Εθνική. Την τελευταία τετραετία υπήρξε μέλος του Θησέα Αγριάς με τον οποίον πανηγύρισε τον τίτλο της Α’ Τοπικής το 2017-18 και πρόπερσι τη δεύτερη θέση του ομίλου στη Γ’ Εθνική.

Είμαστε χαρούμενοι που ο Κώστας Οικονόμου αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειας του Πυράσου μας και σίγουροι ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας. Τον καλωσορίζουμε στον Πύρασο και τη Νέα Αγχίαλο

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις