Τρίκαλα: Σειρά συναντήσεων για τον Χρήστο Λάλα

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Τρίκαλα Χρήστος Λάλας βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα και αναμένεται να παραμείνει για αρκετό διάστημα.

Στο πλαίσιο της εδώ παρουσίας του και στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων με την Τρικαλινή κοινωνία αναμένεται από εβδομάδα να πραγματοποιήσει μία σειρά από συναντήσεις.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα θα έχει ραντεβού με το Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, όπου θα ζητήσει τη στήριξη του Δήμου και στο επίκεντρο των συζητήσεων θα βρεθεί το «αγκάθι» του γηπεδικού, που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τους κυανέρυθρους εδώ και χρόνια.
Συνάντηση όμως θα έχει και με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, έναν άνθρωπο που εδώ και δεκαετίες βρίσκεται κοντά στον ΑΟΤ και τον στηρίζει όπως μπορεί.

Φυσικά ο Χρήστος Λάλας θα συναντηθεί και με αρκετούς επιχειρηματίες της περιοχής, στους οποίους θα αναλύσει το πλάνο του και θα ζητήσει τη στήριξή τους, ενώ θα τα πει και με τους Τρικαλινούς παλαίμαχους που πρέπει να είναι στο πλευρό του, στη δύσκολη προσπάθεια που καταβάλλει από κοινού με τον πρόεδρο της ομάδας Ηλία Αιβάζογλου.

Γενικότερα από βδομάδα θα υπάρξει ένα άνοιγμα της ΠΑΕ στην Τρικαλινή κοινωνία που θα πραγματοποιηθεί και από το διευθύνοντα σύμβουλο Θεόφιλο Αναστασιάδη που επίσης θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στα Τρίκαλα.

Πηγή: trikalascore

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις