Το “ευχαριστώ” της Νίκης Βόλου σε εργαζόμενες της ΑΝΑΣΣΑ

Το “ευχαριστώ” με τον δικό της τρόπο είπε η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στις εργαζόμενες της κλινικής ΑΝΑΣΣΑ για την πολύτιμη συνεργασία τους την περσινή αγωνιστική σεζόν. Ο ιδιοκτήτης της βολιώτικης ΠΑΕ, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή των γραφείων, Ανδρέα Κικίλια, δώρισαν σε τρεις νοσηλεύτριες από μία φανέλα της Νίκης Βόλου με το όνομά τους. Το νούμερο “10” δεν επιλέχθηκε τυχαία, εκφράζοντας την περσινής προσπάθειας.

Η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών της περσινής αγωνιστικής σεζόν, η συνεισφορά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Γενικής Κλινικής “ΑΝΑΣΣΑ”, στην προσπάθειά μας, ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη.
Πριν μερικές ημέρες, λοιπόν, ο ιδιοκτήτης της ομάδας μας, κ. Αλέξης Παπακωνσταντίνου, και ο γενικός της διευθυντής, κ. Ανδρέας Κικίλιας, επισκέφθηκαν το εργαστήριο της κλινικής και δώρισαν στις εργαζόμενές της κάτι που, στην… “ποδοσφαιρική διάλεκτο”, εκφράζει απόλυτα την αξία της περσινής προσπάθειάς τους, δίπλα μας. Η φανέλα με το νούμερο 10 τους αξίζει.
Σας ευχαριστούμε!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις