Χωρίς τρεις αλλά με Νοριέγα η Νίκη στην Κατερίνη (αποστολή)

Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές που υπό άλλες συνθήκες θα έπαιρναν φανέλα βασικού, θα ταξιδέψει αύριο η Νίκη στην Κατερίνη. Σ’ ένα από τα πιο κομβικά ματς του πρωταθλήματος, ο Κώστας Βελιτζέλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παπαδόπουλου, Κοτίτσα και Μπαλαράμπε.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος προπονήθηκε κανονικά καθ’ όλη την προηγούμενη εβδομάδα, όμως του λείπει ο ρυθμός και η ταχύτητα και κρίθηκε πως δεν είναι 100% έτοιμος για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Ο Σαντίκ Μπαλαράμπε δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που κληρονόμησε στο Αιγίνιο και παρέμεινε εκτός αποστολής ενώ ο Ευθύμης Κοτίτσας υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα.

Αντίθετα για πρώτη φορά εντός της αποστολής της Νίκης βρίσκεται ο Χεράρδο Νοριέγα, που δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Η 20αδα που αποτελεί την κυανόλευκη αποστολή είναι η εξής: Αλεξανδρής, Αναστασίου, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος, Κιπτίου, Κόλα, Λίμα, Ματθαίου, Μέτσε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Noriega, Παπουρτζής, Σταμέλος, Στούκας, Τσορμπαντζής, Χολέβας.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις