Στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός Βόλου βάζει τις βάσεις για τη νέα χρονιά

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας η ομάδα θα παραμείνει έως τις 30 Αυγούστου, ενώ σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό θα δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι.

Το απόγευμα της Κυριακής έγινε και η πρώτη προπόνηση, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

Κατά το διάστημα της παραμονής του Ολυμπιακού στο Καρπενήσι θα δοθεί και ένα φιλικό παιχνίδι με το Αιγάλεω ή τη Σαντορίνη να είναι οι πιθανοί αντίπαλοι.

Τους “ερυθρόλευκους” περιμένει πολύ δουλειά, ενώ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά τους υπό δοκιμή παίκτες και ποιοι από αυτούς θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τους “ερυθρόλευκους”.

Είναι γεγονός πως ορισμένοι έχουν δείξει καλά στοιχεία και θα αποκτηθούν, ενώ στον Ολυμπιακό κινούνται σίγουρα για την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα, ενώ θα καλυφθούν και τα κενά που υπάρχουν στις υπόλοιπες θέσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις