Λώττας: «Έχει ανέβει ο πήχης»

Για την περσινή άνοδο, τα εντυπωσιακά γκολ που πέτυχε, αλλά και το πόσο αναγκαία είναι η στήριξη των φιλάθλων μίλησε ο ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Καρδίτσας, Άρης Λώττας.
Για το πώς κυλά μέχρι στιγμής η προετοιμασία:
«Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε την προετοιμασία έχει γίνει μια πάρα πολύ σοβαρή δουλειά. Αρχίσαμε το βασικό στάδιο στην Καρδίτσα και συνεχίζουμε εδώ με διπλές προπονήσεις, μέρα με την μέρα οι ρυθμοί αυξάνονται.»
Για το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα και την καθοριστική περσινή του συμβολή στην άνοδο:
«Το πλάνο που έχει η διοίκηση, νομίζω πως φαίνεται και από τις κινήσεις που έχει κάνει. Τόσο εγώ όσο και τα παιδιά που ήμασταν εδώ πέρυσι πετύχαμε το στόχο της ανόδου, για να μπορούμε φέτος να βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο.»
Για τα περσινά εντυπωσιακά γκολ που πέτυχε:
«Νομίζω ότι πέτυχα κάποια όμορφα γκολ πέρυσι, όμως σημασία δεν έχει το πόσο ωραίο είναι ένα γκολ, αλλά η μπάλα να μπαίνει στο…πλεκτό. Από τη στιγμή λοιπόν που έμπαινε στα δίχτυα, είτε εγώ είτε κάποιος άλλος συμπαίκτης μου, το σημαντικό ήταν πως πετύχαμε το στόχο μας. Τη νέα σεζόν το επίπεδο της ομάδας μας αλλά και των αντιπάλων θα είναι εντελώς διαφορετικό.»
Το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο:
«Πέρυσι για όλη την κοινωνία ήταν πρωτόγνωρη η κατάσταση, δε το είχαμε ξαναζήσει. Νομίζω πως με τους εμβολιασμούς και τα μέτρα που έχουν παρθεί θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας για να μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι. Επειδή ο πήχης έχει ανέβει θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις