Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία Ποδσφαίρου Βόλου 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 ξεκινούν οι εγγραφές των νεαρών μαθητών – αθλητών, που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής του σωματείου, για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2021 – 2022.

Η Α.ΠΟ.Β. φέτος συμπληρώνει 25 χρονιά παρουσίας στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα του παιδικού ποδοσφαίρου με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση της ψυχικής και σωματικής υγείας των παιδιών και την άνοδο του αθλητισμού παραμένοντας πιστή στο στόχο της ολοκληρωμένης αθλητικής εκπαίδευσης των νεαρών αθλητών μέσα από εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία, εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού.
Στην Ακαδημία μας μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας πέντε (5) ετών και άνω ενώ διδάσκουν καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Επίσης τόσο οι προπονήσεις, όσο και οι αγώνες που θα συμμετέχουν στο μέλλον οι νεαροί αθλητές – μαθητές του συλλόγου θα είναι εναρμονισμένοι σύμφωνα με το υγειονόμικο πρωτόκολλο και τα μέτρα προστασίας για την πανδημία από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Για εγγραφές και πληροφορίες οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 18:00μ.μ. έως τις 20:00μ.μ. τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Α.ΠΟ.Β, που βρίσκονται στην Ζακύνθου 2 (τέρμα Κύπρου) πάνω στην περιφερειακή οδό. Ακόμα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου υπάρχουν ειδικά πακέτα τιμών για άνεργους και πολύτεκνους γονείς καθώς και οικογένειες που θέλουν να προκαταβάλουν το κόστος της ετήσιας συνδρομής ενώ οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες με την γραμματεία της σχολής στο 24210-53336 ή με τους προπονητές .

Τέλος η λειτουργία όλων των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου. Κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν:
1) Πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας ή φωτοτυπία την ταυτότητα (για παιδιά που είναι γεννημένα απο το 2006 εώς και το 2011)
2) Κάρτα υγείας από καρδιολόγο

Υπεύθυνος Ακαδημίας: Κεραμίδας Παναγιώτης (τηλ. επικ.: 6977 229 114)

Προπονητές

Ντίνας Βασίλης (τηλ. επικ.: 6973 248 533)

Σιγάλας Βασίλης (τηλ. επικ.: 6977 014 249)

Site συλλόγου : apov1996.webnode.gr

Facebook : Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου

E-mail : [email protected]

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις