Σεφτέ στις νίκες για ΑΕ 2002, 0-2 τον Πηλέα

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Α.Ε. 2002 κερδίζοντας εκτός έδρας με 0-2 τον Πηλέα, νίκη που την ξεκόλλησε από τον “πάτο” της βαθμολογίας. Η Ένωση έφτασε τους 5 βαθμούς και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την μάχη της παραμονής. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο Δ. Στουμποβίκος που σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του(43’ και 47’).

Σε ένα ματς που είχε τον τίτλο “ο θάνατος σου η ζωή μου”, οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τους έδινε ελπίδες για την αποφυγή του υποβιβασμού. Όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων ανώτερη σίγουρα ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα, που είχε συνοχή στις γραμμές της και ήξερε τι ζητούσε εντός τεσσάρων γραμμών. Οι φάσεις δεν ήταν πολλές στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και ο αέρας και το τσουχτερό κρύο, δεν βοήθησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν στο 43’ όταν ο Δ. Στουμποβίκος έπειτα από σέντρα του Παρίσση από τα δεξιά, έκανε την κίνηση στο πρώτο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φήυγα κάνοντας έτσι το 0-1. Ενώ με την έναρξη του δευτέρου και πάλι Παρίσσης και Δ. Στουμποβίκος ήταν οι πρωταγωνιστές στου 0-2 μιας και ο πρώτος έκανε το σουτ από τα δεξιά, ο Φηύγας δεν μπλόκαρε την μπάλα και στο ριμπάουντ ο βραχύσωμος επιθετικός της Α.Ε. 2002 δεν δυσκολεύτηκε προ κενής εστίας να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

Συνθέσεις:

Πηλέας: Φήυγας, Καζάκης (21’ Ζουλέκου), Τζιάμος (46’ Μακρής), Μπιφάνης, Βούρος, Βαϊτσης, Καμπέρης, Αντζούρης, Μπρισμπέος, Θάνος (68’ Ηλ. Ματθαίου), Μπαρμπαγεωργόπουλος.

Α.Ε. 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Στόϊκος, Βέργος, Σταθόπουλος, Λάμπρου, Δ. Στουμποβίκος, Ν. Βούλγαρης, Παπαϊωάννου (83’ Κ. Παπαϊωάννου), Πένκα (68’ Πότσκα), Παρίσσης (90’ Β. Στουμποβίκος).

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις