Ισόπαλο 1-1 το φιλικό του Ρήγα με τον Θησέα

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και στον Θησέα, το οποίο διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο του Βελεστίνου. Τόσο ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, όσο και ο τεχνικός του Θησέα, Κώστας Σταματίου, είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που έχουν στη διάθεσή τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας.

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν όμορφα τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Τελικός αποδέκτης ήταν ο Φουρκιώτης, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Ωστόσο, η αντίδραση του Ρήγα Φεραίου ήταν άμεση. Στο 27’ ο Δ. Αγροκώστας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή κερδίζοντας το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σουγκάρης, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος, Χασάπης, Χρ. Σταματίου, Χότζα, Σουγκάρης, Φούκης, Γουτούλης, Καρακίτσος, Βαϊόπουλος, Δ. Αγροκώστας. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Τσιλίγκος, Βλιώρας, Βουραζέρης, Ρόκας, Φιλοσόγλου, Γ. Αγροκώστας, Κουσκουρίδας.
ΘΗΣΕΑΣ: Καρακασίδης, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Δημουλάς, Γκάγκας, Χατζητρακόσιας, Αλεξίου, Τσιανάκας, Κατσιγιάννης, Καραμανλής, Φουρκιώτης. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κοντοστάθης, Παπουτσής, Καρατσόλης, Κουτσούκης, Αλμπανίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις